Senza, а од каде го купи ако не е тајна? Јас купив тоалетна вода од Lady Millione од Paco Rabanne 20ml за 300 ден. преку еден другар. Убаво мириса, но многу ми е тежок некако за сега. Имаше и од La Coste Пинк и некако поубаво и посвежо ми мирисаше, таман за ова време.
Долче и Ганаба лајт блу го имав, мислам дека беше фејк, не беше оргинал, зашто колешка на мајка ми ми го даде, не верувам дека трошела грдна пара! Ама како мирисаше!!!!!!!! и трае!!! А за овој д уан немам коментар, ама скапо бе, СКАПОООО!!!!! Подобро на точење ќе си купам некој, ЛА рив ќе си купам ама 4000 илјади за парфеми не давам! Е*ате попустите што да ти кажам од 3999 на 3990 ЈАК ПОПУСТ (така му иде зборов)
^^ Од парфимерија „Диор“-Струмица. Инаку пафемиве над мене, како за намалени цени, скапи се. Истиве во Италија беа на намаление, женските по 29 евра беа, а машките по 19 евра. Боже кои цени на кој стандард значи...и тоа на намаление.
ах блазеси ви јас мислејки дека ке го користам си го нарачав кога ми се јавија моите од free shop,а во мегувреме отидов до парфимерија додека да дојдат да го пробам и тоа испадна дека е еден од ретките парфеми кои што мислам дека на мене ужасно ми стои затоа сеуште ми е спакуван и се мислев некако да го заменам за некој друг...ако знаете како пишете
аааа...дефинитивно добар избор еве моментално го користам и скоро ми е при крај,ич не жалам за парите ако веруваш јас едноставно уживам во буквална смисла на зборот кога ке се испрскам со парфемчево,а меѓу другото мислам дека до сега според мене bvlgari немаат утнато парфем
девојки јас сум ненормално голем фанатик за парфеми,а инаку имам и една маана секогаш кога ми се допаѓа премногу парфем јас се заљубувам и секогаш на крајот оставам по малку онака за недај боже така да дома сите можни парфеми до сега што сум ги користела сите шишенца ми се тука и сите имаат бар по капка до две инаку на секое мое трето одење на free shop обавезно си се частам по некое парфемче,или попоштено од мама или тато си нарачувам па ајде и да се пофалам пошто сум била доста фина и сум направила убав ручек,а меѓу другото сум се пожалила дека сум на крај со парфемите и дека мајка ми секогаш ми ги дотрошува па денес си добив мн убаво подароче CH... и сум најсрекна на свет
Женски парфем кој го користам во моментов е C-THRU од розевиот...прекрасно мириса и е траен..би ви препорачала да го пробате
другарка ми го купува лејди милион за 200 денари на точење 50мл и преубаво мириса и доооолго трае! е сега нз дали мириса како оргиналот зашто го немам мириснато, ама се на се овој на точење е топ