Сега го купив најновиот на Би Ју - B.U. Hippy soul. Прекрасен е ! Свеж, пролетен, пријатен , со мирис на јаболка
Ме интересира дали некој порачувал парфем преку интернет од странство, и како оди со плаќањето?? paypal? Дали се царини нешто, која е цената...ајде нешто околу тоа да ми каже кој знае и кој знае линкови да стави од сајтови каде може да се порача
дали некој знае која му е цената на овој парфем за 50мл или 70мл.. една другарка многу го сака и се двоумам дали да и го купам за роденден
Девојки ајде ве молам препорачајте некој од britney spears дали оној розвиот или синиот што се позастапени овде кај нас фала однапред Кој поубаво ви мириса вас? Инаку и мене ми е преубав hypnotic poison CD и Boss femme, го имам Addict CD исто така и Play.
Noami Campbell е околку 1ооо до 2000 зависи колку ml e. [mod-kirilica:25ujvzl6][/mod-kirilica:25ujvzl6]
Преубав парфем....едноставно го обожавам Ова веќе ми е 3 то шишенце Ем е женствен, ем доста траен...чиста 10-ка! :up:
Овој парфем на сликава го купив цели 200 денари и вреди за скеој денар Навистина кога ќе го ставам на мене ми стои цел ден до вечерта .. летен е , се гледа и по насловот но добар е и за освежување преку цела година има и други од оваа категорија ..( night party , disco party ) Ги има по сите парфимерии со истава цена ..спомнав неколку пати дека парфемите од La Рive најдолготрајни и најефтини
од кај ги купуваш толку ефтино јас испод 300 ден не сум видела парфем од лариве еве во струмица толку се низ сите парфимерии и оваа копија на ескада беше мислам ?
Ги обожавам Не сакам да менувам многу-многу парфеми, ама немаше ниту од едниот, ниту од другиот, па моментално го користам овој и ми се допаџаааа ...иако малку пресладок за мој вкус, ама ми се допаџааа
И јас сакам да прашам истото.Во Струмица денес влегов во една парфимерија оргинал парфем 3000 и нешто...Од каде зимаш од 200 парфем?
девојки си го купив пред некој ден The beat и можам да кажам дека сум нај нај задоволна од сите парфеми што сум ги користела. совршен е.