momentalno go koristam giordani white gold od oriflem i e predobar posebno za ovaj period od godinata
UDV GOLD ISSIME by Ulric de Varens Овој ми е еден од најомилените, воопшто не е скап, некаде 700 ден и може да се најде во Веро, но како мириса... Значи кој имал прилика да го мирисне (златниот од колекцијата) се заљубил во него. Позз
mmmm obozavaaaam parfemi mislam deka sum zavisna od niv!!! inace spored mene najubavi se Givenchy-Angels and Demons , Versace-Chrystal Noir , Bvlgari - Yasmin Noir , Gucci - Envy me Gucci - Flora D&G - the One Armani - Code.... huhu Inace gi sakam jakite pravat da se custvuvas mnogu pozenstveno i poposakuvano
momentalno go koristam Jasmine Noir od BVLGARI ama DEFINITIVNO fav. mi e Narciso Rodriguez !! go kupiv od germanija ama ovde nemozam da go najdam ni na tochenje... ako go ima nekoj videno po parfimeriive kazuvajte !
мамичка ми го купила нобиот дезодоранс од б.у, тој што е најновиот сребрен со розево капаче и преубав е, за матурата од него ќе си ставам
дај препорачајте ми некој јак парфем да се осеќа зад мене 100 метри некој секси обожавам некој такви ама и да е траен не само 10 мин и после го снемва... само да не мириса на цвеќиња оти ме боли главата од такви мириси имам главоболка после цел ден не можам да ги поднесам таквите.....
Moментално го користам Midnight Fantasy од Britney Spears и морам да кажам дека е прекрасен. Има прекрасен мирис. А претходниот викенд бев во Unique и имаше промоција на Ricci Ricci oд Нина Ричи и ми дадоа тестер (оние малине шишенца од по 1.2 ml) и прекрасно мириса, така што планирам наскоро да си го купам.
Кај го најдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее? Колку пари ееееееееееееееееееееее????? Одма кажувај !!!!!!!!!
Парфемиии..Хмм користам оргинални порано го користев J'adore-Christian Diore, Cashmir-Chopard.и уште имам од нив по малку.Го имам и Esprit..Инаку имам и парфеми кои тука ги нема..Еден од ванила и цитрус е фирмата е од француска фирма а другиot е од америчка фирма Velocity е името на парфемот..и сега си нарачав од Victoria's secret ...од парфеми никогаш доста
ај препорачајте ми некој добар парфем кој остава впечаток.. за ноќно излегување... ама цената да е пристојна