Davidoff Cool Water, преубав парфем, воедно омилен на мајка ми Кога и да го мириснам, се навраќам на детството кога крадев од мамичка
После неколку години,конечно купив парфем на точење оне милион,и преубаво ми мисриса и ми трае 50ден е за 10мл
да и јас стално си користам на точење..и мн повеке ми траат од некои скапи кои ги имам поралувано од авон или од некое др место. моја препорака пробајте го ескада или органза нема воопсто да зазалите позз
Narciso Rodriguez розевиот Преубав е.Го барав насекаде прво кај нас,па Грција,Белград,Дубаи..не го најдов и пред 1 месец го купив во Италија!Скокав до таван од среќа поубаво нешто немам мириснато!
jas go dobiv na podarok parfemot Kate Moss dali go ima vo nasive parfimerii mene od stranstvo deka mi e prasuvav vo nekolku go nema kaj moze da go ima prekrasno mirisaa [mod-kirilica:1xomiqgg][/mod-kirilica:1xomiqgg]
Препорачајте ми некој пролетно-летен парфем????? Ги сакам Black XS, CH,Play виолетовиот, ама како за есен зима Ми треба некој полесен.....
Незнам дале е копија на ескада .. а инаку по 200 се овие со имиња ( disco party , night party ) a другите се малце поскапи ..јас од Лариве минатиот што го зедов Cash беше 320 денари ама поголем е малце од овие .. по 50 мл се овие .. сега нормалнно дека не се оригинал но кој забележува , јас лично не се преукупирам со тоа дали е оригинал парфемот само да ми мириса убаво на кожата и нормално да нема иритација
posleden parfem sto go kupiv na bubbrery brit,eptem e dobar [mod-kirilica:3hvqfzzr][/mod-kirilica:3hvqfzzr]
Го добив на подарок за роденден од сестра ми и од моите, и преубав е. Нежен, баш за ова време, а многу трае. Цела гардероба ми мириса на него