Јас го користам Acqua di Gioia подолго време.Парфемот е неверојатен,но е со малце повисока цена.Не дека е премногу скап,се исплаќа секоја пара дадена за него!Јас го купувам од фришопот кај Гевгелија,но сигурно го има и во парфимериите.
Девојки што мислете за Е. Аrmani diamonds парфемот. Маж ми ми го купил ама мене малку тежок ми иде. ке го биде ли за ова време? Еве овој.
Мене ми трае доста. Не мириса каде и да поминам, но доколку се доближи некој до мене се приметува. Како оди: „Колку пари - толку музика“. Инаку овој преубаво ми мириса:
Го користам долго време и сум задоволна а не е и скап иначе и овој добро мириса и трае а е 280ден имам користено C-THRU и од него сум презадоволна
Не знам денеска што ми стана..значи кога хормонове ке ме мавнат ..губам контрола..си го купив ...од затскриени пари за црни денови..ама...
Мислам околу 1200 денари само со помала грамажа ,тие поголемите околу 1800 се,не знам точно зашто купив и други ситници,, И фала ...и ти да си купиш...
Ми го поклонија парфемов пред 2 дена и топ е http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... m=1&itbs=1 Puma Animagical
МОЈ ЗАКОН И УСТАВ СЕ ОВИЕ ДВА ПАРФЕМИ - HYPNOTIC POISON (DIOR) и HOT COUTURE (GIVENCHY)!!!! За ништо на светов не би ги заменила, а што е уште поважно - не постои ниту еден маж што останал рамнодушен на нив
^ Ауууу Хот Котур Бившиот ми го имаше купено, очигледно му се допаѓаше Би го купила и пак и пак и пак.