Gucci -Envy me и Naomi Campbell - Cat Deluxe at Night. А од поефтините најубави ми се на BU сите, посебно Heartbeat и Rockmantic и на C-Thru Aquamarine
Мене најубав парфем ми е од овој од Џенифер Лопез, можам и зимо и лето да го користам, многу свежо мириса, и мноооогу долго трае
Дали кај нас го има овој парфем ? Во Космо можеби инаку читам 40 $..сигурно овде цената би била двојна .
МОЈОТ ОМИЛЕН ПАРФЕМ Е? Сите имаме омилени парфеми... да оној кој не прави да се чувствуваме sexy, like a Diva и ако не ништо друго туку.. me myself and I all I got,... and that is all you need.... Па.. кој е вашиот? А по кој машки/женски парфем вие одлепувате :geek:
МОЈОТ ОМИЛЕН ПАРФЕМ Е? И мојот олтајм фејврит И тоа баш во такво спешл едишн шишенце, права уметност е. Нема веќе кај нас во такво шишенце, само во обичното го има, па ова си го чувам како украс, стварно е фантастично. А парфемот ми е незаменлив.
ESCADA---SITE LETNI PARFEMI,I LIGHT BLUE DiG NAJUBAVITEEEEEEEEEEEEE [mod-kirilica:2cu26z7i][/mod-kirilica:2cu26z7i]
има ли некој користено парфеми на фирма LA RIVE или така некако.. денес баш ги гледав, ефтинки се (околу 450 денари а 100 милилитри) ај искуства, трајни ли се?