Траат доста,јас имам еден ама не ме бендисува мирисот,многу ми е јак,јас сакам такви по свежи.Ама за трајноста со оглед на тоа што се ефтинки им симнувам капа
пред некој ден го купив ORANGE -HUGO BOSS, ми се допаѓа добар е а пред тоа го користев ARMANI DIAMONDS одличен е...
Според мене, секој парфем мириса различно на различна кожа. Кога мојата другарка си купи Armani Code, кој е стварно преубав ми го препорача и во моментот беше со истиот намирисана премногу ми се допадна и се долучив да си го купам. Кога после еден месец се посомневав дали тоа јас навистина си го купив истио парфем на мојата другарка кој многу ми се допадна затоа што сосема различно ми мирисање на неа, отколку на неа. Ми беше жал за потрошените пари, а секако и за парфемот кој на наеа мирисаше преубаво а на мене ...
Ова би го препорачала јас. Прекрасни парфеми кои сум ги пробала, траат долго и истовремено се совршени за гламур варијанта, луксузни и casual . Поздрав .
Мислев претходно на овој... женскиот Black XS na Paco Rabanne али и машкиот е ептен добар, би го препорачала како подарок за вашиот сакан
Каде да го најдам либерте те молам кажи ми.и која му е цената?не сум го имала него а ми го фалат.на Диор скоро сите сум ги имала.
не знам кој е запознае со едни парфеми на Амазон Козметик, си го порачав Роко рабене и изненадена сум од долготрајноста на парфемот а 50 мил за 1000 денари, некоја копија на оригиналот е , ама подобар од оригиналот е верувајте
Па мене ми е подарко од мајками така да за цената неможам да ти каќам точно отприлика е од 3000 до 4500 ден. така нешто...последно го видов во рамстор во парфимеријата не ми текнува како се вика ( ) наспроти спрингфилд па беше со некојси подарок од армани и беше 4.400 денари така нешто. Ептен е добар па понекогаш кога ставам жал ми е што го трошам хахахаха
Во Ким има нови парфеми на Johan B овој го мириснав убав е многу на розевиот од Бритни ме подсети.Да не има некој користено од парфемиве,трајни ли се?