Парфемов е незнам предобар и колку само траееее.. така потежок е зимски да речеме .. али мене премногу ми се допаѓа ... го користам секогш мислам секогаш го имам дома али го ставам така за посебни пригоди хаха затоа што и не ми е баш ефтин па да го купувам секоја недела.. !!! Го има во Unique и сличните парфимерии
Неодоливи ми се од Бруно Банани И од Наоми Кембел Овие ги користам најчесто и од плејбој розевио е убав. Ама овие ми се најубави.
Дали го има Битола pink sugar, и дали сте задоволни? ВЕ молам препорачајте некој парфем со слатка нота.
Го има речиси во сите наши парфимерии, во Шатци сигурно го имам видено.Цената е мислам околу 3.000 денари за 30 мл мене стално ми го носат од граница на поклон затоа што знаат дека ми е омилен . најубаво да провериш цена во некоја парфимерија и успат да си го мириснеш,и другите парфеми на Херера се одлични!
Некаде 1800 ден. 50 мл или 75, не ме фаќај за збор, а околу 2400 ден. 100 мл долу во Рамстор, на ќошето во редот кај што прават портрети. Мене ми го носат од Америка, малку поевтин незначително, но вреди за секое денарче. Преубав.
Дали некој го знае овој парфем и дали е убав? Брат ми е во Шпанија па ми кажа дека ми купил ваков па многу сум љубопитна да дознаам како мириса и дали е траен ?
Прв пат ја гледам оваа фирма каде се произведува овој парфем?баш ме интересира,и јас сум многу по парфемиве,слабост ми се Да ми кажеш кога ќе го тестираш дали е добар...Поздравче
И ја прв пат ја гледам фирмава, уште не ми стигнал брат ми со подарокот...па кога ќе го испробам одма ќе пишам каков е .. читав на нет дека се произведува во Италија и дека станува збор за нешто помеѓу парфем и тоалетна вода т.е. парфимирана вода ајде па ќе видам каков е поздравче
Овој првиот sensual го имам многу е убав,нежни ноти има и трае многу,го обожавам,штета што веќе ми е пред крај,а за цена нз колку е дека мене ми е поклон од татко ми кога беше за германија