Девојки ќе може некоја од вас да ми каже колку пари е од бритни Midnight Fantasy? барав,барав ама ми се смачи да читкам
Oвој ми е следен на листата за купување- преубаво ми мириса А розевиот го има некоја користено?- го немам приметено низ парфимериите сега случајно ми излезе сликата, ќе треба и него да го мириснам
Се испукав па се смирив хахах.... Да ве прашам случајно да не знае некој каде би можела да го најдам Нирвана„парфемот“-уствари тоал.вода е бидејќи многу приступачна му беше цената на времето.Инаку копија е на Eden парфемот и ептен е мммм....
Види во Рубин парфимеријата и во подобро снабдени аптеки каде што има козметика. Од алкалоид е овој парфем
Мојот омилен за пролеттва И еден парфем со смешна цена што го земав на шала, ама се покажа како добар
ај предложете ми некој летен парфем цветен на орхидеа или јасмин да има база. поздрав и ви благодарам унапред
Препорачајте ми некој парфем кој трае подолго онака за денска шема не мора да е некој многу познат,само малку по долго да го задржува парфемот...и да не е толку многу нежен некој средина.... предлог
Аннни јас си го земев овој, 300 и нешо денари, тоалетна вода со убав летен мирис, не е многу нежен но не е ни прејак. Го користам секојдневно за натака навака Од Орифлејм е иначе
- Benneton, многу убав мирис. Таман е за во лето а не е воопшто скап. Во Космо е 1100 денари, го користам за навечер.
Ти го препорачувам ПУМА-flowing мене ми е супер баш за топло време,свеж,летен пријатен,редовно го купувам..........и ми трае преку цел ден.