dolce and gabbana- rose the one девојки го имате пробано? карактеристики, дали се чувствува мирисот подолго би ми биле од корист, пошо планирам да го купува, фала вии
Со Долче нема утка, јас го користам "The one", можам да ти кажам дека сум презадоволна, мирисам 3 дена од него... е сега овој е сличен само со поцветни ноти, не сум го користела ама не се сомневам дека е еднакво добар како "The one".
Уф ептен ми се допаѓа парфемов. Го немам јас, се имам шприцнато од кај другарка. Тој чистиот The One исто ми мирисаше преубаво, а овој Rоse The One е исто преубав само повеке на ружи мава.. али не е онака цветен да ти се слоши..бар за мене не е.. И е трааааааен многу, и шишенцето е исто преубаво. Јас сум За и овој роуз и тој другиот се преубави нема да згрешиш (само незнам дали се баш за ова време, малце се јакички..можеби за вечерно излегување )
Женски да не ги има некој овие парфеми пробано, да ми каже какви се, и дали ги има кај нас? Naomi Campbell - Cat Deluxe with Kisses Naomi Campbell Sunset Naomi Campbell Seductive Elixir
Нејм имаш во Космо, за цени незнам да ти кажам. Знам дека братучедка ми користи еден од овие, и еден во тиркизно шишенце што е, и многу е задоволна.
Не користам еден парфем 2 пати зашо секој ме потсекја на одреден период.. Нај парфем што ми е омилен од секогаш е. Ретко го гледам кај нас низ продавници, веројатно зашо е стар
Hејм јас го имам користено последниов црвениов,го купив во Oхрид пред 2-3 години,не се секавам на цената,убав е,ама малку тежок е (за мене барем) а другиве не и имам видено
^ тежок а? ами ок тежок, али убав да е, за зимно повеке така? првиот со бакнежите го мириснав, и ми се допадна.. а вториот сансет, не го имам мириснато али некако убаво летно ми излгеда, морам да го видам..
девојки да не знае некоја од вас дали го има некаде Gabriela Sabatini парфемот? многу е стар и не знам дали уште се произведува ама ми останал во сеќавање мирисот уште од мала инаку што се однесува до мојот избор на парфеми, секогаш одам на сигурно (Versace, Givanchy, Dior, Chanel) многу ретко се греши со овие 4 опции
Порано многу ги сакав парфемите на Нина Ричи, нема парфем што не сум го користела. Ricci Ricci и Premier Jour омилени ми се, но ги баталив комплетно сега. Од Пако Рабан лично XS ми е безброј пати поубав него миљонот, цела држава се избања у тој, а за чудо екстремно различно стои на мене, секоја кожа различно впива еден мирис, али не ми се свиѓа ете. Ескада се летни, свежи, благи, нежни, меки и траат, но не ми се по вкус, јас сосема друг тип на парфем сакам. Мои фаворити... Стела Меккартни Шопард, ма да овој 2 жени познавам само шо го користат, а феноменален е. Версаче Од овој млекото за тело е неописливо, сеа баш овој ќе си го земам. И перверзијава.