Прекрасност! Го обожавам! Единствен парфем кој успеав да го користам 2 пати по ред. Инаку не можам ни пола шишенце да го дотрошам од било кој друг, но овој ми е посебен!
Малку е потежок сега за во лето но јас го обожавм многу ми се допаѓа парфемот...и во зимо и во лето практикувам да го користам:
Да, во право си, ама толку многу сум заљубена во него што не ми се остава За во зима , дефинитивно ми е најсовршениот парфем што сум го користела. Треба да си купам некој нов сега, ама убаво треба да се разбарам. Можда треба да направиме тема (или има?) за размена на парфеми, јас еве имам минимум 10 за поклонување, а како што сме со различни вкусови, на некој ќе му се бендисаат сигурно ако мене не, како и обратно.
ооо која грешка сум ја направила не ја видов сликата (ваљда ради интернетот не ми се отворила) на постот после мојот претходен јас мислев на тој што го постирав, на Pure Police
Пред неколку години цело шишенце ми се истури во чантата ... За вечерно излегување ... за секој ден - зависна сум од парфемов .... веќе 3-4 години само овој го купувам.
Девојки, имам едно малецко барање до вас. Дали некој има слушнато за овој парфем или видено во македонија и ако да да ми каже каде и колку пари. Парфемот се вика miss rose land. Однапред благодфарам.
Колку е Pure - Police? исто дај предложете некој свеж парфем со лимонови ноти до 1000 денари за подарок, само да не биде со ноти на ванила нешто така ептен слатко. Ептен сум фанатик за парфеми, ама ништо не ми текнува вака посвежо, тие што ги знам се многу скапи, од парфемиве на познатите може да има нешто така поефтинко
Дефинитивно нина ричи(најновиот) или версаче розев..а Fearless оди во шатци или некоја друга прафимерија цело време имаат промоции на парфеми ќе ти склопат нешто..
Fearless побарај некаде низ парфимериите парфеми на Jeanne Arthes. Има различни, со преубави амбалажи, трајни се и изгледаат многу пристојно за подарок. Цените им се до 600-700 денари. Јас бев импресионирана кога ги открив. Овие се со свежи ноти: Спојлер - Amore Mio - Jeanne N 2 - Love generation
На овој падна изборот од 50мл, тука некаде цената. Му се настрвив скрос, и за мене си го меркам, многу убаво парфемче ама како да не трае многу Инаку Ливинг сите такви парфеми ги измирисав, во Дива во Прилеп имаат донесено ПРЕУБАВИ сите до еден ептен слатко и убаво мирисаат!!! Најмногу Amore Mio го бендисав
За лето : Versace Bright Crystal, за зима : Hypnose od Lancome ,за есен: Paco Rabanne Black XS, за пролет : Armani Code ........ Нема промашај во ниеден, сите сум ги користела и со сите сум оставила позитивни впечатоци.
Мене ми е многу секси . Го користев пред 2 години, ме потсетува на еден период и не би се осмелила да го користам пак заради тоа што таква сум- секој парфем ме потсетува на одреден период Инаку, чим сопругот ти го купил, треба да знаеш дека многу мажи го бендисуваат, барем кај мене на моја кожа делуваше максимално секси... Перверзија во движење
И еден парфем со смешна цена што го земав на шала, ама се покажа како добар [/quote] може ли да ми кажете која е цената на парфмеот и каде може да го најдам?