може ли да ми кажете која е цената на парфмеот и каде може да го најдам?[/quote] јас го земав 32о денари, на бит пазар го видов и за 250
љубовче моеее најубав ми е, ова шишенце ми е второ...и двете ги добил на поклон ако знаете колку пари е, пишете, ме интересира...
љубовче моеее најубав ми е, ова шишенце ми е второ...и двете ги добив на поклон ако знаете колку пари е, пишете, ме интересира...
дали некој го има користено Acqua Di Gio од армани и да ми каже дали мириса добро?а моментално го користам PLAY од Givenchy најдобар парфем до сега што го имам користено малку е скап ама вреди
Можеби овој ќе ти се допадне, не е баш со лимонови ноти, ама свежичок е, баш за летово Јас за 8ми март го купив од Cosmo, беше намален од 1000 на 650 денари, провери сега би требало уште да го има, само не знам дали по истата намалена цена.
моментално го користам пафемот на gucci, Gucci Rush 2. Јас сум задоволна од парфемот, многу убаво мириса.
Не сум го користела ама сум го помирисала ,па добар е,нешто слично на Light blue,свеж е. Е сега не знам каков е дали постојаноста му е добра,ќе мораш да пробаш. Иначе си пронајдов нов љубимец а тоа е---Jimy choo најновиот парфем предобро мириса!!!Баш е за овој период сега,морам да го имам.
Јас го имам користено, на мене ми се допаѓа, сепак, се работи за вкус. Свеж парфем е, нежен, за овој дел од годината е супер
И јас го порачав од таа козметика Лајт Блу, ми рекоа демек парфемите биле оригинали ама сумљам дека се, па ќе видиме дали ќе го бива http://www.facebook.com/pages/Amazon-Pa ... 36?sk=info
Naomi Campbell-At Night деф ми е најубав а со оглед на тоа дека сум дистрибутер на авон ги имам скоро сите парфеми пробано и сум прилично задоволна
Значи сеуште не си најдов парфем по мој вкус Еден куп мириснав и пак ништо.. За зимски имам повеке што ми се допагаат не е проблем, ама за лето никако да најдам некој убав свеж лесен летен парфем.. се се или ептен цветни, или многу слатки, или некои мирисаат на сапун А таков некој обичен едноставен чист парфем сеуште не сум нашла.. Ако имате некој предлог пишете.
Јас колку што памтам така убав чист беше еден Давидофф, али низ магла ми поминува.. Пробај Долче анд Габана- Лајт Блу, тој ми е ол тајм фејврит
А може еден машки да наведам,ама јас го користам ко женски Значи парфемов ми е сон.Моментално тој го користам. Иначе мајка ми ми го купи Carolina Herrera VIP 212 и ич,ама ич не ми се свиѓа.Ко за баба ми е. Незнам што го оптеретија дека е толку добар,мене ми е под просечен.Ко секој втор парфем што мириса,нема своја нота.
давидов мислам дека ги мириснав еднаш, не сум сигурна, и не ми се допагаа.. чуден мирис имаа некако а лајт блу колку чудно и да звучи го мириснав и тој не ми се допадна.. некако многу кисел беше може тестерот на парфимеријата бил застарен којзнае, али не ме бендиса баш
Од Zara Life On Peach пробајте го, навистина прекрасен парфем со летен мирис Исто така и Mexx Pure Life лесни парфеми се со долг мирис
Нејм пробај го Кензо Flower јас се заљубив во тој парфем, не го тргам од мене. Летен, пролетен, свеж, траен, мириса на чистота и свежина, сензуален и привлечен... абе незнам како да го опишам веќе
На поклон го добив парфеот од Бритни Спирс и е навистина прекрасен,јас сум многу задоволна,па девојки ако сте во можност јас ви препорачувам да си го земете.Curious by Britney Spears. Do you dare ?? http://www.theperfumeparadise.com/images/BRITNEY SPEARS CURIOUS.gif Спојлер Бидејќи сум нова на форумот се уште не знам како да прикачам слика па затоа ќе ви дадам линк.