јас денес добив од Victoria's Secret пинк парфемчиња три првите две ги имам и темно зелено.. http://web.ics.purdue.edu/~clmartin/406 ... ft-box.jpg преубавии се
дали некој знае каде можам да го купам Bruno Banani? Јас го имав во мала количина и шишенцето беше прозирно ама не безбојно туку крем/златеста боја. А ништо не писуваше на него, само милилитрите и Parfume. Ако знае некој нека ми каже оти поубав парфем немам мириснато .
Hipnose od Lancome Никако за во лето, тој зимски е, ептен е јак и стварно ако имате многу ставено дури и непријатно мириса. Премногу трае, ама зимски е!
Девојки, ај кажете ми што парфемче да си земам, сите што ги имав ги имам скоро потрошено. Го имам Cash од La Rive, копијата на Lady million, ама тој некако ич не ми е за лето.. Имам и еден Essence од La Rive исто е, има интересни ноти парфемот ама некако не ми е по вкус а и не ми е ни тој за сега. Значи барам некое лесно, летно парфемче, може да е цветно.. Ама од овие поефтиниве што се, под поефтини мислам на C-thru, B.U, Imagine, Adidas, Bon Bons итн..
епа бон бонс се најубави! овошни, баш летни, и траат траат траат, ефтини се, и тоа Јас би за тие, на зелено ги имаш
Да јас од оваа страна ги следам, имаат и каталог сега ми е во план да го порачам Од гучи флора http://www.facebook.com/home.php#!/
Топло ви го препорачувам Play for her од Givenchy прекрасен летен мирис што не планирам никогаш да го заменам! Прости го обожавам
Незнам дали некој веќе го има препорачано, премногу постови има за да ги гледам сите , но сепак, мојот омилен оваа сезона е единствениот Daisy од Marc Jacobs. Љубов е на прво мирисање . И најдобро од се е што трае, и трае и траеее... Сега, е поскап, околу 5 000 денари, но вреди!
Reveal на Halle Berry. никогаш не сум ги сакала парфемите на глумици и остали познати личности ама го помирисав и се заљубив. Прво има некој благ, малку цветен мирис, и по еден час мириса на... нешто благо. Не баш, тешко да се опише ама топло го препорачувам. Совршен е за лето п.с Дечко ми сака да ме изеде кога го имам на мене
да навистина е преубав но незнам дали го имаш пробано спрејот за тело(од 75мл) од истиот парфем,го има истиот ефект јас ги купив заедно и ...тоа трае и трае , не дека е скап парфемот ама ако го купуваш ти препорачувам да го купиш и спрејот - ке го имаш подолго време
Јас многу сакам да го пробам овој парфем дали некој го има земано и да ми кажи колку е тука во Македонија
дааа, преубав!!! ја пишав пред некое време ама никој не ми одговори...ова ми е второ шишенце, и двете ги добив на поклон, така да не знам колку му е цената...ај ако сакаш кажи ми
парфемов е нешто незз го обожавам ја го земав од космо и некаде околу три илјади и нешто беше мислам или така нешто не сум сигурна ама провери си а го има во во ким и во сите парфимерии
Колку е тоа спрејче отприлика?[/quote] 360ден отприлика[/quote] Не е скапо бе, супер А парфемот? И каде може да се најде, го има по парфимериите или...?