360ден отприлика[/quote] Не е скапо бе, супер А парфемот? И каде може да се најде, го има по парфимериите или...?[/quote] вака парфемот само мислам дека е 1400ден , спрејот мислам дека го гледав 360 како што пишав а јас од космото лани си ги купив во пакет -парфем 50мл, спреј75мл, гел за туширање 150мл се за 1600ден ...пакетите ги нема веке секаде барав ама посебно ги има во космото и мислам дека ги гледав по тиа цени но не сум сигурна
денес бев во космото и еве ги правилните цени 460ден е спрејот а 1800 парфемот -да се корегирам себе си
http://www.facebook.com/pages/Amazon-Pa ... 36?sk=info Дали имате порачано парфеми од овде? Дали сте задоволни и како порачавте? Имаше пост дека некоја девојка имала порачано, ама мислам дека немаше пишано дали е задоволна.
Да не знае некој каде можам да најдам од Валентино парфеми? Конкретно за Rock N'Rose ме интересира да не го имате некаде сретнато? Инаку јас сум си веќе одамна во врска со Cat Deluxe at night - Naomy Kampbel (којзнае дали го напишав точно ме мрзи сега да проверувам) и прекрасен е, ама решив малку да сменам, па го барам Валентино ама некако слабо. Друга варијанта ми е Лакосте Touch of pink прекрасен е ме потсеќа на детска пошта Инаку исто си го користев порано Little Black Dress од Avon и добро се покажа, па ако не сум при пари тоа ми е спасот.