ако може покрај вашите омилени парфеми пишувајте ја и цената ,колку да имаме некаква ориентација. поздрав
парфемот што сега го користам е Ангели и демони(angels and demons) само што го мириснав се во мирисот , и чини околу 2илјади и нешто(оригиналот) , ама на точење е многу поевтино и многу е слично како и оргиналот-економија
И јас сакам да го земам тој (Ангели и демони) на точење а дали трае подолго време ? се разбира не како оригиналот меѓутоа да не е прсни се па изветреј одма ?
Версаче Crystal Noir... Ауууу колку го сакам... Ааа да исто така и Келвин Клајн - Бјути И уште еден Кристијан Диор - Addict i J'adore!!!! Moi omileni parfemi
Мирисот е преубав!! Скоро го потрошив. Имам намера сега да си купам пак таков. (малце доцнам со мислењето )
Јас сум за парфем, па се чудам дали Каролина Херера или нешто друго.... претходно имав булгари омниа аметист, ПРЕЗАДОВОЛНА сум!!! Е сеа ме интересира колку е овој? Благодарам
Иии други предлози би сакала да слушнам, до 4 000 ден, нешто ептен трајно, ни толку свежо ни толку тешко секси, женствено.... Жени мои?
После вашиве пофалби за парфемов го душнав денес во една парфимерија и се заљубив Мора да го имам па што сака нека биде, само не видов колку пари е. Знае ли некој?
Секој парфем зависи од периодот кога ке го користиш, нормално .. Во лето се користат свежи, цветни, тропски парфеми, а во зима нормално потешки парфеми .. Јас сега го користам парфемот Marry Me - Lanvin .. значи нема врска со мене мислам со оглед на тоа дека имам 16 години .. да не се сватиме погрешно .. ама парфемот е ОДЛИЧЕЕН! Исто убави се и на Paco Rabane
Каде ги купивате La Rive парфемите?? Имаку мене ми се опсесија и имам користено тооооолку многу што кога треба да купам нов губам инспирација Ова е инаку единствениот парфем што сум го купила повеќе пати
Моментално го користам Chanel - Mademoiselle, а исто така за ова време го обожавам Bvlgari - rose essentielle преубав е...