Јас го користам од Playboy - play it lovely моментално, некаде околу 500ден беше, убаво ми мириса ама не трае
Ги има ли во Мк "Sex and the city" парфемите, и дали некој ги има користено? Јас прв пат ги видов во Загреб пред некој месец, и беа околу 700 денари, 100 мл, ама немаше тестер во парфимеријата Па така да не зедов.....
^Моментално го користам овој и мене ми е баш убав. Не е некој кој испарува брзо, подолго време мириса.
На ла риве парфемите се движат од 350 до 400 денара. а сакам да ја прашам BeYourself овој мадаме ин лов на кој оргинал е копија?
Aј уште еднаш да си прашам пошто првиот пат не ме исперцепиравте Кај може да ги најдам овие Ла Рив парфеми??
Абре, од кај да знам чија копија е и колку кошта. Подарок за роденден ми е. Баш сакав да знам од каде е, кај може да се најде, ама другарките што ми го купија не кажуваат бре. Нели, поклон не се кажува од каде е. Тоа е...
( Love dance) од LA RIVE Во летото обично го користам овој . Значи трае многу време и сите ме прашуваат како се вика,стварно е убав и не е скап 350 денари е .
Го имам користено овој, потоа b.u- dreamy,icy,trendy и sexy, а утрово во една продавница пробав тестер од b.u-happy soul и сеуште мириса и многу е убав и сакам да си го купам. Како за на школо е супер.