Препорачајте ми некој убав и траен парфем до 500 ден, по можност да не е овошен или цветен, ми треба некој појак, но сепак не многу сладок и угушлив.
Феминките кои користат ла риве парфеми кој ми го препорачувате (ке порачам од ск да ми купат) тој cash, 2 love,305 feme може некој да ми каже како мирисаат знам дека првиот е копија na lady milion,вториот на carolina herera,а третиот исто на carolina herera 212 п.с.досега немам користено оригинали така да незнам како мирисаат имам користено само наливен ричи ричи и долче и габана сакам некој сличен на овие не тежок неможам да ги поднесам тие тешките парфеми ни зимно време кој ми го препорачувате мемора да е од овие 3 кои ги набројав може и некој друг само данее тежок ,а и да е траен знам дека не траат како скапите парфеми но неможам да си дозволам по скап ај ве молам за побрз одговор
Skorpija87 како што и самата рече cash е копија на лејди милион затоа немој во ова време да го порачуваш него_ПРЕМНОГУ Е ТЕЖОК (го имам), 2 лове го нема, а го имав 305 феме и многууу ми се допаѓа не е многу јак ама за ова време е супер
планирам да користам некој од овие еве за ова време па и зимото ама сепак неможам едноставно да ги поднесам јаките ( пример од tesedori oriente ) како и да беа можеби се убави но ете мене едноставно ми иде однов да од што се јаки затоа барам некој по свеж и прашав тука зошто тетками како напротив ке ми земе јак cash го отпишувам од листата a од овие на листата подолу кој ми го препорачувате La Rive 2Love - Carolina Herrera CH La Rive 305femme - Carolina Herrera 212 La Rive Amore Di Fiore - Armani Mania La Rive Amore Di Notte - Armani Code La Rive Be my girl - D&G by femme La Rive Beauty you - ??? никако не можев да најдам La Rive Bueno - Bruno Banani Woman La Rive Colour - Hugo Boss Orange La Rive Cash Woman - Paco Rabanne Lady Million La Rive Donna (Donna Carina) - D&G Light Blue La Rive Donna the Best - D&G The One ; Channel Allure La Rive Fiori Di Larive - Flower by Kenzo La Rive Flame of Love - Hugo Boss Femme La Rive Forever woman - Versace Bright Crystal La Rive Have Fun - Escada Moon Sparkle La Rive Hello Woman - Davidoff Echo La Rive In Love - Dior J'adore La Rive Dream - Armani Diamonds La Rive Essence - Versace Versense La Rive for Amore - Lancome Tresor La Rive Pink - Lacoste Dream of Pink La Rive Sunny - Lacoste Touch of Sun La Rive Very me - Versace Versus Donna La Rive Instinct - Lacoste Inspiration La Rive My Best - Lacoste Dream of Pink La Rive Funky - Lacoste Touch of Spring ; Moschino Funny! La Rive Inspire - Hugo Boss Intense La Rive Aqua Di Fonte - Armani Aqua Di Gio La Rive Cool Grey - Armani City Glam La Rive Violet - Ck Euphoria La Rive for Woman - Lacoste pour Femme La Rive Look of Woman - Armani Idole d'Armani La Rive Love Dance - Escada Rockin Rio La Rive Madame in Love - Gucci Flora by Gucci La Rive Magic Girl - Escada Sunset Heat La Rive More Fun - Ferragamo Incanto Heaven La Rive Night Impression - Ck Obsession Night La Rive S.H.E. - Hugo Boss XX La Rive Spring Lady - Elizabeth Arden Green Tea La Rive Sweet Love - Hugo Boss Hugo Pure Purple La Rive Sweet Rose - Cacharel Amor Amor La Rive Sweet Kiss - Hugo Boss Deep Red La Rive Swing the Song - Estee Lauder Beyond Paradise La Rive Very Rose - Givenchy Very Irresistible La Rive Moe - Cacharel Noa La Rive Bravo Burano - Bruno Banani Woman Not for Everybody La Rive Bueno Sexy - Bruno Banani Limited ed. La Rive Chatte - Chanel No.5 La Rive Madame Isabelle - Chanel Coco Mademoiselle
Јас го имам розевиот и преубаво мириса [/quote] Мене виолетовиот поубав ми е од розовиот... [/quote] Портокаловиот и синиот се преубави...
La Rive Colour - Hugo Boss Orange и La Rive Donna the Best - D&G The One ; Channel Allure се сто така многу убави парфеми, сепак тој е мој вкус нека каже и некоја друга форумџијка што ги користела
Го користам La Rive Madame in Love - Gucci Flora by Gucci и преубав е. Значи, овој La rive madame in love бил копија на овој: Е, не знаев.
La Rive Sweet Rose - Cacharel Amor Amor Колку е само грозен...неможам да го смислам...дома фаќа прашина