не би го сменила за ништо на светов Прикрај ми е шишенцето сега ново треба да си купам . Не е за сечиј вкус , или ти е преубав или никаков .
Вчера разгледував низ една парфимерија низ центаров и го видов најновиот на Givenchy...лелеее прекрасен е, уште мирисам од шо се прснав еднаш за проба. Пууу штета зедов веќе парфем, ме боли да фукнам уште 60тина евричи уште сега... Ај здравје следната плата
Го обожавам овој парфем, баш пред некој ден пак си го купив после многу време. Ми ги врати сите спомени.
Јас ги користам Dior Midnight Poison, Dolce & Gabanna L'eau the one и Armani Diamonds. Презадоволна сум, поготово од L'eau the one D&G. Како добри ми ги препорачаа и Chanel Chance, DK Pure, Lacoste pour femme... ама горенаведениве немам намера да ги менувам.
да,го има во новото веро иначе,и накај 1000 и нешо ден. е, или 1000,тука негде бтв,преубав е,ја требаше да си го земам еднаш,али се предомислив,и сега се каам! ќе си го земам некој нареден период
ако мислиш на копииве,можеш да ги најдеш во КИМ парфимеријата(Во гтц),или на др.место,Џоана парфимерија,во гтц има една парфимерија,одма после ким кога ќе ја поминеш не ми текнува само како се викаше=/ сега за сега,на овие парфимерии ми текнува
Playboy play it sexy..<3 Victoria's secret Very sexy dare.. Nina Ricci.. B.U. Heartbeat: & Love Dance Моите најомилени парфеми
Моментално ги користам овие и сум многу задоволна, оти ми траат не се ветреат брзо. Искрено сакам да си купам и некои други од попознатите ама моментално не можам да си дозволам, така да задоволна сум си и од овие што ги имам.
Ногу пари не фрлам на парфеми.. Зимам само Bondage, особено ако не ми купе некој мислам да ми даде како поклон друг..ја други не купувам А и ептен се ефтини, трајни и преубави се (според мен )