belle de nuit fragonard според мене најубавото нешто. Парфемов прв пат коа го помирисав воопшто не ми се допадна односно не ми личеше на мој стил на парфем... штета што незнам од каде сега да го купам освен од франција...
На мене лично многу ми се допаѓа Nirvana парфемот а и Miss Dior, поточно петте нови парфеми од новата колекција на Dior.
ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБРИОТ ГО ОБОЖАВАН НЕЖНИ ЦВЕТНИ НИТИ КОЈ МОЖЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ВО БИЛО КОЕ ГОДИШНО ВРЕМЕ
- Еве го иначе. И јас порано го користев. Добар е. Околу 200денари е, ама трае. Единствено ми пречи што е многу јак, а во последно време се ориентирам на некои понежни. Го препорачувам на оние кои сакаат јаки парфеми, супер е и се исплаќа.
Цело лето го користев и уште не сум спремна да го заменам со некој појак. Не е баш парфем, ама за тие 450 денари колку што го платив, мислам дека вреди. Нежен е, а за трајност му давам 4 од 5.
Кога сме веќе кај Фрагонард, јас пекам по Bleu riviera. Си го купив кога бев на одмор, после преку едни луѓе кои беа на истата тура, ама никако да начекам некој да киниса на екскурзијава. Или па заборавам. Инаку чинеше 10 евра на времето, што за ваква тоалетна вода е смешка. Преубаво мириса и долго трае.
Моментално го користам Gucci Rush 2. Убаво мириса, има некои нежни ноти и задоволна сум. Но Naomi Campbell at night претходно што го користев никој друг парфем не го заменува. Значи мирисот на парфемот буквално те опива. Најбољи ! Кога ќе го потрошам овој повторно ќе си го земам.
Девојки го има ли некоја од вас користено парфемот Herve Leger ме интресира дали е траен,и дали убаво мириса и дали е погоден за овој период од годината јас го порачав а претходно не се информирав:
Го обожувам! Самоо сепак да искористам момент да те прашам да не знаеш случајно дали уште постои или можеби допрва ке излези повторно ваков PURE BLANCA BLOSSOM.. Едноставно парфемот неможе да ми "излезе од носот" .. Си рекоф.. да те прашам можеби да не знаеш.. или пак на друго место да го барам .. незнам.. совет?!
Користам на точење,различни ама најчесто се навраќам на некои од Диор.Го имам моментално овој Се надевам еден ден ќе се почастам со оригиналот.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 75FbJkjlIw Дали некој го има користено овој парфем ,како мириса ме интересира дали е нежен..