моментално го користам овој ама на точенје...од солун си го купив...инаку јак е малку ама убаво мириса
точно дека најубаво мириса NAOMI меѓутоа не трае долго за жал и јас го имам и го користам за посебни пригоди
Mене пак напротив многу ми траеше. Ми се има случувано да си ставам утрото од парфемот, и дури вечерта некој да ми каже дека убаво мирисам, што си имам ставено.
Сакам кога мирисам убаво а со самото тоа обожавам парфеми...До пред некое време користев парфеми од oriflame i avon но сега дечко ме снабдува со парфеми Он ги зема за далеку поефтина цена од онаа стандардната на оргинал парфем а квалитетот е ист,разликата е во тоа што шишињата се различни... Вака си заштедувам на парфеми а сепак си имам оргинал парфем..
Дали некој го има мириснато новиот Англи и демони на Givenchy?Како мириса?Многу ми се допаѓаат на gIVENCHY скоро сите али овој не сум го помирисала.Јак е,на што мириса?
Зависи тоа до вкус,мене лично ич не ми се допаѓа,тежок ми е и ми има некоја жичка што неможам да ја поднесам.Мене ми мириса на парфем од рубин кармин,искрено.
Ако збориш за новиот Ange ou Demon Le Secret Elixir розевиот, ако ти е нешто од помош еве кои ноти ги има па процени според нив (дур не го мириснеш) Топ ноти: Amalfi Lemon, tea, Neroli Средни ноти: jasmine, African Orange flower, Frangipani Основни ноти: Vanille, Patchouli, Virginia cedar, Musk
Се сложувам со Вас .... еве јас би Ви го препорачала Calvin Klein Euphoria .... совршен и лесен парфем
eden i edinstven nezamenliv ja mrzam paris ma parfemive i s etop koga stavam od ovoj parfem nema a da ne ostanam nezabelzliva provajte!!!!