Едноставно го обожавам тоа е Treselle од авон го користам подолго време и топло им го препорачувам на оние кои сакаат свежи цветни парфеми .
Ко користам моментално И јас долго време го гледав но бидејки е од поскапите парфеми, не ми доаѓаше редот за него. Конечно последниот пат кога бев во Грција се почестив од Dutu Free. Карактеристичен е и долготраен, прекрасен за овој период.
Just Cavalli pink Некој ако го има или знае каде го има (во Скопје). Ве молам да ми кажете многу долго време го сакам, а незнам каде го има и колку пари е. Преубав е и го препорачувам
paa vaka sum gi imala i trite i mnogu sum zadovolna -Armani -Gucci(najnoviot,zlatniot) -Dolce & Gabanna
Девојки го има некој парфемот Hot Couture Givenchy ? Сакаат да ми го земат како подарок ама не го знам каков е,да не е некој безвезе па да не ставам на мене никогаш.. reviews please ?
Meне денеска другарка ми ми го донесе овој парфем , стигна порачката... Овој е Secret fantasy темнорозев, а сега во новогодишниот каталог од авон што е дупол подебел видов дека има од истиот овој само со светлорозево пакување и со исто име...по мирис незнам дали се исти овај е баш како што ми требаше
Девојки,го има некој користено Amour-Kenzo? Ми треба информација,за трајноста не се сомневам во трајноста на Кензо,ама сепак да прашам,да не знае некој?
Траен е ептен!!! Јак е, ексцентричен како и повекето парфеми на Kenzo. Ми се допадна бидејки сакам вакви “слатки“ парфеми и го купив од фри шоп. Дома после прскање веднаш почна да ме боли главата. Кога ке изветрее малку, остануваат некои мирисни ноти кои јас не ги поднесувам. Братучетката имаше среќа
Оу јеа! И јас сакам такви слатки што би се рекло Посебно на кензо му ги обожавам парфемите,освен некои со исклучоци. Фала иначе за информацијата
http://www.google.com/imgres?q=oh+lola& ... 46&bih=924 Ги имам и двата. Првиот ми е поубав ама и двата се прекрасни. Веќе не сакам ни еден друг парфем да ставам на мене, OH, LOLA е врвот! Марк Џејкобс
Користам мисс диор и не би го заменила за сега меѓутоа денес си купував парфемче онака за секој ден и најдов еден што многу потсеќа на него многу сличен и не е скап 300 денари еве ги 2та