Јас пак сум со Bvlgari, Јаsmin Noir. Куд и да кренем теби се врачам поново ,тоа е.Ама па незаменлив е. Понекогаш ако сум во полајт верзија си се прскам со Hugo Boss Femme,пошто е така..посвеж.A и за да ми трае подолго тој на Булгари. Е сеа у план ми е новиот на Burberry,Body.Ептен ми се допаЏa . Иначе Беучамп ,овој црниов се вика Гучи бај Гучи,и е прилично јако,оштро парфемче.Ако бараш нешто у стилот на Шанел 5,ондак е тој. Розевиот е посладуњаст.
Ааа.епа не тогаш,не е тој Сепак е розевиот,не ми треба на шанел 5,ептен јак и остар ми . Ајде ќе проверам низ парфимерииве али штом е благ би требало да е тој Фала,и на тебе и на душица
сетсра ми го користеше долго време, ептен е убав летен парфем е у глобала ама ептен е траен и се исплати затоа што е 100 мл
вчера ми го подари дечко ми.. одамна го посакував парфемов.. се заљубив.. многу женствен, страствен и секси..
Немам зборови со кои можам да ви опишам колку е преубав... цената боли, ама кога ќе се присоберат средства е првата инвестиција на списокот
Very irresistible Intense - Givenchy, пууу каков е! Не бре му останувам верна на овој бренд односно на овој парфем во која и да е верзија, макар и да ме нарекле досадна затоа што со години не го менувам. Прво розевиот, па Sensual, па Absolutely Irresistible...и нареден ќе да ми биде овој. Прекрасен е навистина и толку впечатлив! Каде и да поминете се чуствува вашето присуство со часови. Не знам како вие, но јас кога ќе ставам некој факинг добар парфем се чуствувам многу секси, впечатливо и посакувам да флертувам со околината бре Шо знам, ај се уфилмав признавам, се занесов малку ама добар парфем многу значи, навистина. Особено ако го најдете оној кој најмногу ви стои.
сестра ми еднаш го купи од италија еднаш од фри шоп и беше 50 и нешто евра а кај нас нз колку е тоцно, ама го немам но видено во парфимериите
Денеска во Космо ги мириснав парфемчињава,и пријатно сум изненадена,ми се допаѓаат и не се скапи Кајли Миног Пинк Спарклинг и, Инаку од другарка на подарок го добив Forever woman,на ла рив инаку копија од Versace bright crystal,убав е исто мириса.
Имам една добра вест за обожавателките на женскиот Армани Код. Новиот на Кристина Агилера ,Secretе Potion ,e буквална копија на него.Така да ако сте по Арманито ,слободно купете си го на Агилера поефтин за упола цена.
^Незнам точно ама од прилика негде од 1500-1800 ден,а Арамнито е негде од 3000-3500,ако не и повеќе. За 50мл зборувам.
http://www.google.com/imgres?hl=en&sa=X ... vCA&zoom=1 Вчера овој ми го поклони дечко ми. Прекрасен е
Sun-Jil Sander. Прекрасен парфем, свеж, летен со цитрусни ноти. На фришоповите секогаш е еден од најевтините, но сега го купив за само 19 евра. Флашичката е од 75мл, не се разбирам од концентрации но е исклучително траен. Со гаранција.