Да,јас сум задоволна ептен,и секогаш кога и да начекам на ла риве некоја копија од познативе одма гледам да ја земам.И мене ми траат ептен ,поточно..зависи кој.. имаш и тоалетни води, и чисто парфеми само,а за мирисот дали мирисаат на оригиналните исто зависи кој ЈАас ја имам копијата на лејди милион,и да ти кажам нема една разлика во нотите! Буквално се исти.. али не е дека некои други мирисаат слично,некои па ич не ми мирисаат некои ми се скрос исти
Пошто е затворена темата за прашања, дали некој знае оние парфемите во маст што се, во мали керамички украсни шишенца (обично на секое ќоше ги има во туристички места по неколку евра) или бабите сигурно имаат по дома , кај може да се најде? Фала.
Хмммм да не лимитед едишн второво шишенце?Мислам дека е истиот т.е. сигурна сум а секаде е со првото шише во продажба па така да лимитед едишн ќе да е.
А на поклон добив ваков парфем Armani Green, демек оригинал. Мене ми се допаѓа и траен е многу, ама чудно ми е дека не сум го видела до сега
И јас прв пат го гледам,го побарав на нет ама има само 1,2 слики на некои Руски сајтови,така да незнам да ти кажам што е како е,ама ако ти е убав користи си го што има врска
А на поклон добив ваков парфем Armani Green, демек оригинал. Мене ми се допаѓа и траен е многу, ама чудно ми е дека не сум го видела до сега [/quote] И јас прв пат го гледам,го побарав на нет ама има само 1,2 слики на некои Руски сајтови,така да незнам да ти кажам што е како е,ама ако ти е убав користи си го што има врска [/quote] Еве овде го пишува како Armani Code Green Како и да е убав ми е мене http://shopopalo.kiev.ua/en/brand_conta ... 0ml%20Lady
Го имам мириснато,не е лош сладок мирис има,можам да кажам најдобар е од сите нејзини.Е дали трае незнам сум го немала. Еве што пишува за него MAIN ACCORDS fruity floral sweet amber citrus Notes: Clementine, black currant, nectarine. И доста позитивни критики има
незнам кој ја ставил страницата ама за парфем што не го знам не давам 85долари или по нашки 3800ден- сакам да експериментирам ама на нешто поефтино,..или барем да го има по парфимериите да го пробам....овака дефинитивно НЕ
Јас повеќе ги користам парфемиве на Chanel но во моментов го користа некој си Medame in love неможам да најдам слика но е еве прафемот од chanel што највеке го користам