Денес купував нешто во една парфимерија, и ги видов La Rive парфемиве, викам дај да се шприцнам да видам колку ке ми истрае. Го пробав La Rive - Dream Копија на Diamonds - Armani. Јас го имам Diamonds од армани, и можам да кажам дека е потполно ист, и еве уште си ја душкам ракава трае, мириса, пријатно сум изненадена премногу од Dream, а 320 денари е, ист ПОТПОЛНО! На другава рака сум со La Rive - Amore di notte копија на Armani Code, е сега овој не сум сигурна колку е погоден во нотите, одамна немам мириснато некој со Код намирисан не ми иди мирисов во сеќавање, но навистина е добар од La RIve, и си траее, си трае... Јас во 11 некаде ги пробав и двата и уште си мирисаат. :up:
како мислиш го нема парфемчето јас го гледам во маркети,парфимерии насекаде го има во големо и мало пакување и тоа во две бои црвена и розова мене ми се допаѓа розевиот има слаткаст мирис
^ Зависи од каде си, но во секој град ги има. Како што ми е во сеќавање ако си од Скопје мислам дека девојкиве пишаа дека во некоја парфимерија Џоана имало, но навистина скоро секаде би требало да ги има. Исто разгледај низ минатите мислења, има и листа кој од овие парфеми на кој оргинален е копија, имаат доста големка палета на парфеми.
Ми се свиѓаат без малку сите парфеми од givenchy. Последно од givenchy го имав ange ou demon Спојлер , а моментално имам од united colors of benetton Спојлер
Ги има во повеќе парфимерии,ама помали Како што кажа подоле fearless,јас истиве овие сум ги видела и во Џоана парфимеријата,и има уште мноогу голем избор,цените се од 200 па се до 600,700.. Ги има и во Ким во ГТЦ,има во уште една парфимерија Ева во ГТЦ..повеќе се,само прошетај малце низ град и нема шанси да не најдеш Баш овие парфемчиња на сликите,се 350 ден.и скоро слично мирисаат на оригиналите,не сите, но повеќето да
Уште еден парфем си добив на поклон Volare-Oriflame и баш ми е погоден по вкус, посвеж како што сакам. Ко ќе се нема парфеми се нема, ама па ко ке навалат од сите страни
Пред некој ден си го купив од Cosmo, Armani Code и преубав ми е. Ептен е траен е погоден е за ладното време. Задоволна сум...
Денеска го мириснав,и ми дадоа тестерче.Многу специфичен парфем,јак е како за зима и има многу несекојдневен мирис.Ми се допадна многу,женствен е. Guerlain shalimar perfume initial
за секој ден го користам овој,многу го сакам прв пат го добив на подарок од мајката на дечко ми,потоа од мојата другарка која многу ја ценам и почитувам,а сега ми го купи дечко ми овој за други прилики...од Авон а овој ми е посебен подарок од братучед ми
го користел ли некој овој парфем на sarah jessica parker lovely, како сте задоволни траен ли е и колку пари е кај нас по парфимериите?? http://www.google.com/imgres?q=sarah+je ... =131&ty=75