Исто многу е убав и многу траен, воедно е и евтин. Givenchy Very Irresistible Intense многу добар за во зима.
Mи го подарија овај Jimmy Choo парфем,и за првпат ми се доага подарен парфем т.е го погодиле убав,многу е елегантен,женствен,малку мава на благо,усварите ваквите парфеми ги викам благо-ладни парфеми Mногу ми се допага
Прекраснотии... Најново нешто што прочитав,од Шанел : Moра да се мирисне! Да не го сретнал некој/мириснал?
убедливо нина ричи сакам постојано да го мирисам мммм не се одлепувам од жеските шо го користат овој парфем
За сега го користам овој..Прекрасен е,мириса јако но јас такви парфеми обожавам Го порачав од Авон,ама за жал го имаше само парфемот
Naomi Campbell - Cat Deluxe .. на прво место ми е! Уффф ... Givenchy - Very Irresistible .. Dolce & Gabbana - Red .. Calvin Klein - Euphoria Blossom .. Britney Spears - Curious ... Мои топ 5 парфеми ..
Ги добив на подарок од брат ми и многу ми се допаѓаат,Амор амор е благ и појак,а овој од Шанел е многу женствен не знам како да опишам,во секој случај многу се убави.
Givenchy till I dieДефинитивно се најубавите парфеми ,долго траат а мирисот е фантазија....Не ги менувам за ништо ,особено Very irresistible....нема утка
Сакав да се почестам за Нова Година а и онака стариот парфем ми беше прикрај . Барав некој освежувачки мирис , да не биди блуткав а да биде овожен . И го најдов овој француски парфем на сликава . Си го купив и еве го сега на мене супер ми е . Цената му беше 260 денари а е 50 мл . Има и плав и лилав ама плавиот не ми мириса убаво ,на крајот овој си го зедов