маниијак за парфеми сега наидов на друг парфем,само што не можам да го купам,имам премногу,па сега сум на задача сите да ги потрошам иначе ви го препорачувам овај
За во зима: Very irresistible Sensual од Givenchy. Незаменлив ми е! За во лето: City glam - Armani и сега моментално 10 La Roue de la Fortune D&G.
Обожавам парфеми ги имам многу, многу од нив сум ги добила на подарок иначе досега ќе банкротирав Моментално најомилен ми е Trussardi- Inside ,преубав парфем го обожавам. Ми се свиѓа многу, ми остана уште едно топче А еден од најомилените на сите времиња ми е на Bvlgari. Го обожавам парфемот, толку е секси и женствен,ммммм.... А следен на список ми е Chanel Mademoiselle- малку е поскап, ама се надевам еден ден ќе го имам. Совршенство......
пред некој ден бев во фришоп и наидов на еден од paco rabanne black xs нешто феноменално ама сега начекав дека има и женски 1 милион па сега ќе го барам по продавници.... држете ми среќа да го најдам да си го купам.....http://perfumeshrine.blogspot.com/2010/ ... -like.html
Hypnotic poison - на Dior, цел живот го користам..Шишенцето му е црвено во облик на јаболко со црно капаче..
konecno najdov victoria secret vo Makedonija hehe pa si go kupiv ova sprejce za letovo i mi se sviga najmnogu
До сега нај нај нај убав парфем што сум го користела, поклон ми е од дечко ми, еклипс од Орифлем со дијамантски прав, стварно е преубав парфемот.. еве сликичка, само мојот е сребрен и со светки Исто така многу ми се допага БУ рокмантик од Бu ми се допага и жолтиот Исто од бу гиимам користено и црниот, белиот.. сите ми се свигаат
Jas go kupiv vo Ohrid vo edna parfimerija 1035 den 250 ml e a gi imalo i vo Unique vo Skopje mi kazaa ista cena pozz