Задоцнет Новогодишен подарок од тетка ми. Ми се допаѓа, има остар и необичен мирис. Спојлер Мајка ми го вика "солен парфем" - и' мирисал на нешто солено, лудо женче.
Обожавам парфеми! Дома имам многу, ама ретко од тие кои ги користам.. Кога ќе се запнам за некој само тоj го користам.. Сега од Авон го порачав incandessence, го има некој користено? Убав е или..?
Го добив за роденден и иако многу брзо се заситувам со одредени парфеми,сигурна сум дека овој ќе го користам долго. Рај,го обожавам.. Mexx black
Често ги менувам бидејќи по одредено време некако се заситувам од мирисот.Моментално ги користам cheap and chic hippy fizz на moschino и hypnotic poison на dior.Едно време користев light blue ама сега неможам да го поднесам мирисот ни на себе ни на некој друг
Веќе подолго време го користам Hipnotic Poison на Dior и сум презадоволна. Сега планирам да го пробам и Midnight Poison на Dior.
Mинатата недела добив уште 2 парфеми,ми ги подарија,а вака не ни планирав да ги купам-не ми се допагаа... Kога го видов парфемов,прво што направив е ги превртив очиве,одбивен ми беше парфемов,не знам зашто дали Cкарлет Jохансон го рекламираше или ми се чиниеше ке смрди на рози,но се изненадив колку пријатно и свежо мириса,го добив со лосион :up: A вториов е Gucci Guilty,не знам зашто ама не можам да му ја дефинирам миризабата,малку ми делува како унисекс парфемов,но добар е
Лелеееее пресреќна сум, си го најдов парфемот Парфеми купувам од интернет, од страната http://www.fragrancex.com бидејки тие исти си ги користам со години. Повекето се поефтини од тука, посебно тестерите ако има од одреден парфем, па уште повеке се исплати. Имаат опција Waiting list, ако некој парфем е распродаден, кога ке добијат количина, праќаат известување по е-маил. И така си се запишав за Rococo од Joop уште 2009та, парфемот кој е тотално јас, кој не се наоѓа никаде веке неколку години, ни продавница, ни интернет. Пред малку ми пристигна маил дека го добиле и инстантно го нарачав, не питам за цену Се надевам ке го продаваат и во иднина. Инаку, кој сака да нарачува, Worldwide Standard Shipping чини околу 12Е. Скоро секогаш има купон за -10%, TAKE10, кој го пишувате откако ке го изберете парфемот. До сега не ми наплатиле царина за парфем бидејки пристига во пошта па се надевам дека ке биде така и овој пат