Jас наредно го купувам овај Freya,абе со години го мислам да го купам и никако,е сега да потрошам уште 1-2 парфеми и дефенитивно го порачувам :geek: Mи се чини не сум мириснала поубава миризба
Последен парфем поточно од вчера http://kjit.files.wordpress.com/2011/11/chanel-no-5.jpg класика и секогаш си го имам по дома
Подранет подарок за денот на вљубените!!!!1 Ма се шалам! Подарок е, од драга пријателка на мајка ми, која скоро беше во странство, па ни купила вакво да си се шприцаме.
Најубавиот парфем што го имам користено до сега, го добив како подарок од странство, па ако го сретнал некој низ нашиве парфимерии нека ми пише
Убаво ли е ова?? или ова ?Дали да и речам на мама да ми го купи на непробано АЈ пишете ако сте го користеле
Орхидејата дефинитивно, розевото пакување. Мене ми е идеален за во зима, стандард го користам, зошто е потежок и благичок. Ако си во можност купи го и путерот за тело. Исто мириса, ама дупло повеќе ќе мирисаш со него плус парфемот. Има и гел за туширање. Море цела колекција купи си ја!!!
:up: Многу убаво мирисаат,и премногу траат.Од тестерот што пробав цел ден ми мирисаше раката.Првото е понежно.
Јас ги имам гледано овие парфемчиња до 360ден ( кај вас во ск ве пљачкаат ) инаку сакав да купам некој но премногу се јаки посебно сивиот ме гуши од што е многу јак има еден црвен за љубителите на ванила исто и тој јако мириса и траат многу а овој лилјаковиот викате свеж е м ? секогаш кога влегувам во маркет ги гледам застанувам кај нив ефтини се а 100мл ама изгледа за по мој вкус нема се се јаки
Ама какви поклончиња си добила...и двата ги имам и сум презадоволна само првиот во друга варијанта и некако нежен и помалку зимско=романтичен, а вториот е како створен за заведување.Мојов може да потврди
Најнов моментално ми е La luna-Dolce Gabbana и можам да кажам дека е прекрасен.Посебно за зима и есен некако ми е.Уф баш е топол и структурата му е нежна и мекаста.Ова е еден од оние парфеми кои излегоа во линија од 5 парфеми мислам дека беа,ако се сеќавате секој парфем си има свое бројче и свое име.Тоа е таа позната линија на D i G.