Најнов ми е Trésor Midnight Rose - Lancôme Беше тоа љубов на прв мирис. Баш како и рекламава, уште само дечко да си најдев ист како од рекламава. Добар, добар парфем, што зборам јас, одличен е. http://www.youtube.com/watch?v=p6ypNda-07o
Се присетив сега на парфемов, ми го донесоа еднаш за роденден. Да не го видела некоја случајно некаде?
Од Guerlan се е прекрасно,,,да можев да си дозволам би ги користела кремите за лице,пробав еднаш тестер и се запрепастив Парфемите нивни ми се сите убави,сите до еден.
Парфемов е феноменален. Башка што мириса на чоколада и ѓумбир. Вистински „ љубовен напиток“ ! Го има во Орифлејм, на попуст достигнува цена и до 699 ден. !
Го начекав на попуст на фришоп во Љубљана и си го купив, омилен ми е за во лето. - од локална парфимерија во Париз, исто на попуст, таман е за пролет, малку благичок, со нагласок на боровница и ванила, одличен е.
дефинитивно најубав,трае долго...не е многу јак, али се осеќа од 1 метар givenchy absolutely irresistible
Дали некој го користи Пако Рабан Black XS? Ме интерисира дали трае многу и дали се осеќа? Да не се губи мирисот веднаш штом дојде во допир со кожа?