Дефинитивно еден од најтрајните парфеми што сум ги користела, воопшто да не се грижиш за трајноста, ако ти се допага (пошто е малку потежок не знам дали си го мириснала) земај го и не му се мисли
Moра да е парфем?Спрејовите на Викториа сикрет на пример?1000 ден се многу траат,а за летно време се прекрасни,Пјур Седакшн на пример(темно розевиот).Предлог за летен парфем Дона Каран be delicious зелениот и розевиот Јас го имам зелениот,и траен е.
Mozebi si go kupila parfemot , no za sledniot pat probaj go Dior J'adore,jas probav mnogu parfemi no ovoj mi e omileniot.
Многу кратко трае парфемот... но пријатно мириса. Според мене Coco Chanel е еден од најдобрите. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... parfum.jpg
Девојки знае ли некоја од вас дали го има кај нас парфемот на Кристина Агилера X-POSE и каде? Го користев пред 2 години, најубав парфем е што некогаш сум го мириснала, а сега се сетив на него па ако знае некој нека пише.
Исто и ја мислам дека црниот највеќе трае,само тој го немам,другиве два ги имам. Од белиот и црвениот,мене повеќе црвениот ми се допаѓа, а за траење .. и двата исти ми се.. Иначе,нарачај од некој што е претставник на Авон Него,ја си го сакав парфемчево од Версаче,онака многу! Љубов на прв мирис
Go koristam little red dress i preubav e ...zadovolna sum A parfemot na kristina agilera go imam viduvano vo bugarija..a vo makedonija neznam dali go ima..
Инаку највеќе го сакам Herve Leger од авон...тој ми е најубав..а исто така и One Million- Paco Rabanne ми е мн убав
Прв пат го мириснав денеска и ме изненади позитивно.Трајно и мириса на ескада (овошно/сладко)Убаво е за секојдневно шприцкање.Мислам дека околу 400 ден е,а во Шатци во метална кутија со спреј и лосион беше 550.
Дефинитивно сум огромен фан на парфемите на Escada За зимно време незаменлив ми е Escada Magnetism,а за летниот период нивните летни парфеми.Штета што повеќе не го произведуваат Еscada Rockin Rio,преубаво нешто Пофални зборови имам и за Naomi Campbell i C-thru љиљаковиот
И јас ESCADA си ги љубам многу ама нејвеќе летниот Island kiss и него веќе го нема,не се произведува а ако некој знае дали некаде го има чекам да ми пише ве молам.Го сакамммммммммм!!!