Дефинитивно сум freak кога станува збор за парфеми,едноставно ми се фетиш,секогаш купувам.Меѓу поомилените ми се:J.lo-glow;Britney Speras-circus;D&G-Light blue;а моментално најјоооомилен ми е Sexy Me No3-Jeanne Arthes.
WOW ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ колку се израдував,јухуууууу,благодарам од срце на информацијата. Ех ај после речете дека Тајната не е вистина и дека не ги привлекуваме сами работите хаха. 2 работи кои ги посакував се остварија,ја чекам уште 3та Морам да го имам,и за залиха ќе купам да не го снема.Среќна сум сиииииии. БЛАГОДАРАМ.
Bvlgari jasmin and noir - го има во Космо преееубавв ееее . Јас го добив за роденден незнам колку пари е ама парфемов е лудило
Вчера по трет пат си го земав Pure police одличен е за овој период со мирис на јасмин и др.бели цветови и трае доста долго но сепак е тежок парфем за во лето.Многу потсетува на Pure Poison од Dior
Go delam istoto mislenje,mislam deka e mnogu ubav i go koristev, samo me zagrizuva trajnosta na istiot, nekako ne se oseka bas mnogu.
Jас пак добив поклони парфеми и еве дојдов да ги рапортирам Burbery Brit Kога прво го мириснав парфемов веднаш ми замириса на ванила и оревчина Mене ми е јак,повеке ми е за зимно време,и доста е траен,само еднаш да се прснеш и мирисаш 2 дена,им го препорачувам на тие што сакаат ванила и појаки мириси Burbery Body Mојов е Burberry Body Oil,парфемно масло или масло за тело не знам Hо очекував повеке од парфемов,мене ми мириса и на малку машки парфем,малку и на алхохол,можеби малку мава на ванила Hо првиот многу повеке ми се допага
Некои од парфемите кои ми оставиле впечаток и ги користам со години, веќе беа спомнати (Pink Sugar - Aquolina, Crystal Noir - Versace, Hypnotic Poison- Dior). Но дефинитивно мој signature scent е Champs Elysees - Guerlain. Првиот го добив баш како парфем пред многу години и доволна беше една капка за цел ден. Кога конечно го видов во Космо се израдував и се разбира го купив. Ниту тоалетната, ниту парфемната вода не се споредува со оригиналниот француски парфем, но тоа е што е.
Воопшто не се осеќа мирисот и ич не трае исто како да не си ставила парфем,боље за тие пари земи си b.u Rockmantic ако не друго се осеќа мирисот
Го добив сетов на подарок, во него има две парфемчиња BVLGARI. Едното е Jasmin Noir, мириса јако и вечерно, малку дрвенест мирис има. Другиот е Rose Essential и е дневна варијанта, послатка и за мене премногу цветна. Но, ми се допаѓаат и двата. Добив плус торбичка внатре за нив.