Magic Women Bruno Banani Made for Women Bruno Banani Cat Deluxe Naomi Campbell И поефтина варијанта Benessere dei Sensi Collistar Love Spell Victoria`s Secret
тинкербелл од каде ги земаш Cat Deluxe i od Collistar парфемчињата и по која цена ? Овде во пп не можам никаде да го најдам од Наоми парфемот... поззз
Јас најчесто користам парфеми од Oriflame. И многу сум задоволна од нив. Многу убаво мирисаат. Користа и други но сега со овие сум ангажирана. А многу ми се допаѓа Mini Love, C-Thru, BlackXs, Parisienne, Have Fun... Еве некои од моите омилени од Oriflame:
Моментално овие ги користам Armani Acqua di Gioia - ГО ОБОЖАВАМ! Стар е , ама преубав ) Долго стои и тоа ми се допаѓа многу Heat Rush - Овој го добив на поклон , добар е парфемот , го користам кога не сум во добро расположение xD Gucci Rush 2 - Ок е перфемот , не е нешто посебно Многу долго време го бирав , на почетокот ми се допаѓаше ама сега веќе не... Бројкиве од D&G незнам точно како се вика колекцијава ама ПРЕУБАВИ СЕ!! Најмногу ми се допаѓаат 1 и 3 ) Ги обожавам, само не ми се допаѓа начинот на кој се става парфемот Burberry sport - Преубав е , уште малку ми има останато и жал ми е да го користам
Е на кој начин се става парфемот?за Долче Габана зборам. Како и сите парфеми други така и овие се ставаат,со прскање се,го имам тој La luna.
Женски ај гласајте кој да го земам од овие два? И двата се свежи лесни, за секојдневно шприцкање, баш по мој тип. Mexx - Magnetic или Moschino - Happy Fizz
го има сретнато некој РИВИАЛ од Хали Бери скоро у комплет??? колку пари ее??? го имав ама поклон ми беше па сакам сеа пак да го купам
Моите не се со прскање , немаат ништо обични шишенца се , како да ти кажам , имаат само обично дупче xD И често знам да натурам од парфемите
Овој го има во Космо не е скап до кај 1000 ден е прафемот мислам.Јас имам спреј и го купив 200 ден намален беше,ама не е поскап од 400 ден.И млекото за тело е околу 300/400 ден.