Новото од Нина,убав е ама доста поблаг,така да зимско/есенски ми е мене. MAIN ACCORDS sweet floral citrus vanilla powdery fruity
Се изнамирисав парфеми пред некој ден, тргнав со мисла да го земам Gucci Guilty и не знам зашто поинаку ми мирисаше и непланирано го купив овој а зимски е јак, и не можам уште да се решам дали ми се допаѓа или не ама некако ме тера да го мирисам цело време па ваљда ми е добар
А како ли се викаше најновиот на CK, го има во Cosmo, ич не ми текнува а супер мирисаше коа го њушнав пред недела дена (таман пред циклус бев тогаш )
Дали некаде кај нас го има парфемот на Клои и Ламар, UNBREAKABLE? Инаку евтин е, 30 мл е 20 долари, или околу 1000 ден. Прочитав само убави коментари, мислам дека ќе ми се допадне. Го видел некој кај нас?
Кога ми го поклонија подзинав цела.... потсеќа на некоја мистериозна привлечна и секси женска дефинитивно најубаааав
Го барав и јас,ама го немаше,па сестра ми ќе ми го порачала од интернет.Иначе има многу пофалби,се надевам убав е.
jas sum luda po parfemi sakam da se trajni i da go osecam i jas i ostantite okolu mene inace go koristam Guerlain- My Insolence malku e poskap okolu 6000 den 100 ml vo Cosmo ama go dobivam efektot so go baram prekrasno mirisa e sea otkriv nova firma so prekrasni parfemi i toa bas parfemi koi se navistina trajni a eftini najskapit do sea im e 30 evra imam mnogu delikaten vkus za parfemi ama od ovie 10 mi se dopadnaa pa si sedov 3 sea za sea
Елви од орифлејм.. Мајка ми ми го подари,луѓе прекрасно ми мириса,трае по цел ден,едноставно прекрасен е
Сите парфеми што имаат ноти на ванила ми се допаѓаат Особено Hypnotic Poison од Dior, преубав е!! Го користев зимоска и сите ми го фалеа Сега се мислам што да земам за летово, имате некои предлози?
Elvie од Oriflame го имам и јас користено и е прекрасен,според мене совршен.Исто и Full Moon ми се допаѓа многу. Се е до вкус ама некои парфеми кои содржат висок процент на ванила мене ми се одвратни. Катастрофа сум јас за да се заљубам во некој парфем,зашто повеќето или брзо ми ветреаат или ми се премногу тешки за мој вкус.
Убав е, ама многу брзо се презаситив од мирисот. Не знам што ми се бендиса во него, ама дефинитивно не е мој мирис.
Јас ви го препорачувам 1 Million прекрасен парфем, со едно прскање мириса цел ден.. Јас го имам веќе еден месец и презадоволна сум од него
Го добив за 8ми март и пред некое време почнав да го користам парфемот и прекрасно мириса, стварно! Дезодорансот ќе го користам откако ќе го потрошам парфемот, а кремата заедно со таа од сетот на Живанжи ќе си ги чувам, мака ми е да ги користам