Некогаш и негде, ќе те сретнам пак... Парфемов го барам веќе година дена насекаде низ Скопје.Девојки, ако некој од вас го види јавете ми обавезно.
Јас го користам моментално овој многу е убав...http://www.oriflame-one.ru/ori/pages/pr ... ments2.jpg
Женски Madame in love да не го имате видено негде низ Скопјево.Не сум баш во можности да трчам по парфимерии и да барам затоа да си прашам овде
^ Во Џоана парфимерија во Кисела вода,на чешма се наоѓа. Незнам колку ти е познато. Одамна не сум била,но секој пат кога одев го имаше
а да побараш во еликсир парфимеријата сигурно го имаше јас во струмица го гледав сигурно го има и во скопје
Jас му го имам фрлено меракот на Gucci Flora Gardenia,уф уф мириса свежо и слатко,е сега не знам дали ме разбравте,не е ни многу свеж,ни многу благ Kаков сензуален мирис Cега ке почнам да се прскам со старите парфеми секој ден,за да ги потрошам и да го купам овај
Од пред 2-3 дена почнав да го користам Coco Chanel Mademoiselle Допаѓа ми се премногу. Пред тоа користев друг, но овој е далеко подобар од тој што го користев. Имам од Coco Chanel Mademoiselle 3 шишенца од по 100 мл , го добив поклон за роденден минатата година, и тек сега одлучив да го трошам. одкако ке ги истрошам трите, дефинитивно ке ми остане само да си ги гледам празни шишенцата.
Каролина Херера новиот или Барбери-Лондон? Неможам да се решам, а ќе земам од најголемите шишенца за да го користам дневно периодов...
^ Херера розевиот Сон е! Инаку јас добив пак парфем подарок денес што убаво ми дојде.Па и ми го погодиле ептен!Се заљубив,летен,женствен,совршен! Miss Dior Eau Fraiche Dior