јас добив два виолетови минатиот роденден, и двата ги поклонив...некако на омекшивач ми мирисаат... вистински парфем за мене е , сто години го користам и за ништо на свет не го мењам!!
#151 Женски парфеми Мислење20 Јул 2010, 20:53 пред некој ден бев во фришоп и наидов на еден од paco rabanne black xs нешто феноменално Слика ама сега начекав дека има и женски 1 милион па сега ќе го барам по продавници.... држете ми среќа да го најдам да си го купам.....http://perfumeshrine.blogspot.com/2010/ ... -like.html LivE yOur LiFE bECausE iT's oNE And oNLy Аватар на корисникот Nannaa Fem почетничка Мислења: 82 Зачленет: 28 Мар 2010, 21:22 Браво за изборот, најомилениот мој парфем, било машки, било женски, уживам кога машкото е намирисано во овој парфем
LOVE BY LILY PRUNE.... ПАРФЕМОВ ГО КОРИСТАМ ВЕКЕ ГОДИНА ДЕНА И НЕ ГО МЕНУВАМ ЗА НИШТО А СВЕТОВ ФЕНОМЕНАЛЕН МИРИС
Dolce&Gabbana Light Blue,Од Германија го порачувам,мој фаворит прекрасен е за лето и Gucci за зима исто од Германија..
Ricci Ricci на Nina Ricci е премногу тежок ко за мој вкус, но морам да признаам дека сите нејзини парфеми се преубави, но ептен по мој вкус е парфемот Nina со најубавото шишенце-јаболко