devojki gi ima li nekoja probano kopiite na poznatite parfemi na delta aromatik (vo gtc) odgovaraat li na originalite,trajnost itn... ?
Bчера купував парфем поклон за една пријателка,и случајно го мириснав Elie Saab парфемот и морам да го пофалам дека прекрасно мириса,повеке ми е за постари,како за мајка ми пример A морам да го пофалам и овој на Elizabet Arden-The 5th Avenue,мажот ми тогашен дечко и го купи на мајка ми за роденден,и мириса прекрасно,дури и крадев,многу многу убав,а и не е скап,и секогаш ми бара да и го пуштам E само овај мириса убаво од Elizabet Arden,другите ми се за
јас сакам парфеми од кои се прскаш со пумпица (незнам дали се вика така али јас така ја викам),(се надевам дека ме разбравте за каков парфем зборувам) доколку знаете некој таков парфем со пумпицаа што е ко гумичка ве молам да ми го кажете се разбира да мириса убавоо и не сакам многу јаки парфеми нежно да мирисаат се подразбира мислам најнормалноо DD
ВЕ МОЛАМ ЗА ПОБРЗ ОДГОВОРР И ДА НЕ ОДГОВОРИТЕ СЕПАК ВИ БЛАГОДАРАМ НО СЕ ПОДРАЗБИРА ДА ОДГОВОРИТЕ ХАХАХАХ
Најново мое откритие 5th Avenue at night оооохооо пред некој ден го помирисав во Космо и прекрасен е!Морам да си го земам,напочеток не ми беше баш кој знае што ама после 10 минути се разви во прекрасни ноти,само се мирисав на раката Предобар,и следен на список за купување...прво да ги изтрошам другиве,многу ги имам.
Најново мое откритие 5th Avenue at night оооохооо пред некој ден го помирисав во Космо и прекрасен е!Морам да си го земам,напочеток не ми беше баш кој знае што ама после 10 минути се разви во прекрасни ноти,само се мирисав на раката Предобар,и следен на список за купување...прво да ги изтрошам другиве,многу ги имам.
Колку се Викториа сикрет парфемчињата кај нас? Претпоставувам ги има Космо,Јуник.... И уште нешто-гледам следниов парфем е 2300 ден,за 50 мл, во Шатци,на акција. Сте го користеле,убав е ?