Мене повеќе ми се допаѓа Eternal Magic, понежен ми е, а овој другиов ми е некако појак. Eternal Magic ми е лесен, баш за овој период.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4034_n.jpg го пробал некој? ако да, дали убаво мириса? и колку е?
Преубаво мирисче,посвежо неможеше Море малце ми мава и на машки мирис зошто така незнам Него,мене ми текна сега дека одамна сакав да прашам пинк шугарот на аквалина колку пари е? За овој зборам оние што незнаат 30мл? Малецко ли е шишенцето (вака на слика ми изгледа таман) и дали е само оваа милитража?
^ Во Рамстор прашав 1900 ден.е од 50 мл,а 2100 како подарок со марама Инаку за Акуалин ги мириснав тие спрејчињата ама јас некако не се пронајдов во ниедно,сепак не ми ги заменија Викториа сикрет кои ми се убедливо најубави
Подарок од дечко ми за роденден Леле колку се израдував не знаете, одамна го посакував и конечно го добив. Душа бе, запамтил дека сум му кажала дека многу ми е убав парфемов Инаку, мириса АПСОЛУТНО прекрасно, чисто, свежо, летно... I'm in love
Јас пред повеќе од година го купив 2100 50мл. Сега е поскапен за нијанса. Мислам 2800 го видов во Космо за 50мл зборувам.
Дали некој знај каде во Битола или Скопје можам да го најдам With Love-Hilary Duff ? Неверојатно сензуален мирис, мене ми е омилен, двапати го добив на подарок од Канада, а кај нас нигде го нема (
Сеси Џими Чу најновиов во космо е околу 4000, навистина е преубав. Јас моментално сум заљубена во следниве
Чудово е во мои раце. Нежен и лесен но со впечатлив мирис. Свеж и траен, мислам дека и неговите фустани така мирисаат, добивам такво чувство, лесен мирис кој никого не остава рамнодушен, баш како фустаните.