Да се самоцитирам. Не знам што ми се деси- појдов да го купам парфемот, цената се движеше од 2000 и нешто до 4000 и нешто, во зависност од тоа колку милилитри е, и кога го мириснав уште еднаш, и кога ми прсна на тестерче воопшто не ми беше убав, чинам не беше истиот парфем кој претходно толку ми се допадна и толку време го мислев. Еве уште ми стои тестерчето, го мирисам и се чудам зошто веќе не ми се допаѓа ?
По пет годишно котистење на еден ист парфем конечно ми здосади и сменив, го зедов овој Си била во ПМС кога си го помирисала или обратно, тогаш знае сетилото за мирис да биде во благ хаос
Joy of pink - нежен, баш летен парфем Nina Ricci - Premier Jour цветен е, но не е јак, а долготраен е
Имав 10 парфема (ама не ми беа доста па уште 2 купив од Грција така да сеа имам 12) Го купив Jean Paul Gaultier - И исто мојот омилен кој го обожавам и неможам да му се изнамирисам - Versace Cristal Noir
Ги користам парфемите на рокасан многу убаво мирисаат. ама еден сто имав од индија никогаш нема да го заборвама ке ставих и после три сати ке мириснеш пр. на рака и исто ко сега во моментов да си го ставила
Naomi by Naomi Campbell Со првото прскање силно присутна е миризба на малини. Затоа што сум љубител на цветни парфеми или миксови во кои доминираат цитрусни и цветни ноти во овој за жал немаше ни во насетување дел од цветниот спектар на ружа и воден крин (лилјан), сепак во никој случај не е разочарување туку напротив убаво ми се спои со кожата. Постојан и издржлив. Подложен на часовите и испарувањето се преобликува во потопли нијанси, но не се губи. При крајот на денот се осеќа нежна мирисна нота на кафе.
Јас моментално го користам од Нина Ричи парфемот. Кога го мириснав првиот пат, не се воодушевив толку, ама секој следен пат ми стануваше се' поубав и поубав. Има некои умерено сладликави ноти во себе, кои го прават недолив.
И исто мојот омилен кој го обожавам и неможам да му се изнамирисам - Versace Cristal Noir [/quote] извини LittleFairy а да не ти текнува колку е отприлика? фала )