Богами и јас кога сум хорни сум едно вжештено точкиште кое гори во секој предел. Ама и јас како и повеќето имам предели кои ме излудуваат до моментален оргазам со минимален допир Вратот! И тоа токму оној делот накај рамото. Е тука доволно е малку да ми дувка нежно и негова сум. Гризења се исто дозволени, без модрици по можност Потоа дупево ми е дефинитивно ерогена зона. Сакам масирања, гризења, плескање. И делот кај колковите, токму онаму каде што е коската и каде што е најнежна кожата, и тој дел ме излудува. Епа това. Кај се потсетив?! Ах муки мои. Шмрк
poveketo zeni uzivaat vo baknezi i igri so jazikot nasekade...pobarajte od vasiot partner za vreme na predigrata da so stavi palecot od vasata noga vo usta sigurno ke ve izludi
Најдолниот дел на стомакот ми е ерогена зона. И грбот исто така а многу уживам во масажа, дури сакам да биде и малку груба.
da taka e palecot a moze i lizenje na celoto stapalo eeeeeeeeeeeee ludilo probajte ne da izluduva pa uste i da e kleknat na kolena i da vi go stavi malku po dlaboko ....... pa ke vidite svrsuvanje pred vreme .
Јас на мишка се палам, сакам да ми ја лиже, ама затоа добро ја негувам Што знам порано на уше и врат се палев, а сега на половината т.е струкчето, така јас легната на една рака, а он обрнува внимание над спојлерот , на половината
Јас цела сум жешка точка Кај ме допре Спојлер се влажнам дури и на трепка Што знам таква сум, веднаш се палам како фаќел, и горам до саат време А после веќе не ми се гори! Толку е се шалам, дефинитивно вратот и грбот!
Дефинитивно најерогена зона ми е пределот помеѓу ушите и вратот, абе само да ми диши таму во моментот ги буди сите пепрутки кои ми се во стомак. Ко мајмун се палам и кога ќе почне да ме бакнува во оној дел што го нарекуваат слабина, од колкот нагоре, аууу тогаш секоја пора не телово ми се дразни, неможам да издржам подолго од неколку секунди да ме бакнува таму, зошто веднаш сакам втор дел т.е. да преминеме на главното. Грбот и задникот може да ги вбројам ама овие претходно кажаните се оние баш жешки точки, ма какви жешки овие се изгор жешки, ко асфалт на 40 степени.
Страшно се палам кога ме бакнува по задната страна на вратот ,ме грицка,па пак нежно...Ми се чини дека можам да свршам и без да ме допре таму долу Ме возбудуваат бакнежи на грбот ,непосредно крај рбетот ,одозгора па се до долу ,не пребирам ,само да е жешко и страсно...
мммммммм,најжешка точка ми е кога ме бакнува над задникот,а исто време и ме стега за задникот тоа ми вауууууууууу,на рбетот да ме бакнува пополека нежно и да ми дише,а и бакнувањето на градите ми е исто страсно......
Внатрешна страна на бутови, делот позади колената, задник и негово стегање, слабините, дупката кај голкот, мислам местото каде што се “спушта“ коската, страничниот ден на градите, клучна коса, врат, уста, увце, задниот ден на главата и чепкање на косата таму...
на секаде по малку градите вратот клучните коски задникот а во ПМС мислам дека целото тело ми е зешка точка