Мои жешки точки во буквална смисла на зборот се пазувите и препоните. Да појаснам, ме полудува кога типот ме бакнува и лиже под мишката баш на оној нај чувствителниот дел каде што растат влакненцата. Не лижење во буквална смисла на зборот како што лиже куче, туку со врвот на јазикот нежно да кружи и одвреме, навреме да ме бакнуа. Толку се ежам и возбудувам на тоа што ако добро го прави можам и да свршам без притоа да ме пипне било каде. Исто така и кај препоните каде што се спојува ногата и вагината, но тука ми се допага покрај бакнување и да ми ја грицка кожата на тој дел. И секако клиторисот кој што ми е хипер сензитвен и кој што честопати знае да ми створи непријатности од типот навлажнување од случајни дрази. Но главни се овие две што претходно ги опишав.
Бакнежите на вратот и нежните бакнежи кај увцето Поминување нежно со прстите по грбот, од вратот па се до половината..
Грбот и вратот, ушната ресичка, обожавам кога у занес ќе ми ја грицне или шмукне.Обожавам кога страсно ме гали и стиска за задник, мада тој ми го обожава задникот така да и двајцата сме во добивка. Внатрешните делови од бутот. Само јас ли сум единствена на која градите не и се жешка точка, значи јас немам никакво чувство кога ми ги допира, ни кога ми ги бакнува ни ништо, му го имам кажано тоа и на него му е чудно и мене ми е малце.Значи не ми се осетливи на допир, мислам не буквално туку не се палам од допирање на нив.
Кога ќе ми го фати задникот. Особено со прстите кога ќе ме стегне во долниот дел Потоа, гризење на било кој дел и на крајот, бакнежи на вратот. Многу ме возбудува и кога ќе ми дојде од позади и ќе ми ги допре градите. Всушност, кога стои позади мене ме возбудува каде и да ме допре
Ахахахах лелее јас на се се палам неам одредено нешто.. можда опфаќање нежно околу половината и припивање до мене да го издвојам
Хуаахауахау мене без допирање само да ме погледне одма толку забегувам паѓам во делириум хахахахах (овој што го сакам само ми се дешава ) ама не му давам да ме чепне хахаха пошто знам дека не ме сака и не е созреан не ми е сигурен за да имам доверба во него и плус не сме во врска еднаш се имавме мувано и мислам тогаш 5646315632пати ќе свршев ако имав повеќе нешто со него хахахаха незнам ама кога се гледавме у очи само си се издишував ко никад да не сум се мувала!!!! :'( премногу го сакам ама џабе