^ Српската верзија повеќе ми се допаѓа. Многу многу ми се допаѓа http://www.youtube.com/watch?v=kMAkSro6 ... re=related
Еден од ретките Балкански пејачи што навистина ги почитувам. Пред се поседува одлични гласовни способности, има прекрасни песни, текстови а и харизма. Бидејќи има многу негови песни кои ги сакам ќе ги наведам само Libero, Ledja o ledja и Crnokosa.
Алал да му е на човеков најомилен пеач ми е највеќе си го сакам ! Хит од него дефинитвно ми е Libero а други исто така кои ми се поомилени се Zaboravljas и Tebi se dive <3
Па го слушам, не многу често ама го слушам сепак.Има добри балади и глас, ама некако многу самобендисан ми стои, не знам зошто.На концерт мислев да му идам, али кога дознав колку се картите. Омилена од него ми е Libero, а исто така му ги сакам и Ima nesto u tom sto me neces, Devojka, Zaboravljas, Lud i ponosan, Supermen и Ljubavi. И Drska zeno plava, да не ја заборавиме, хит ни беше порано со братучедка ми.
Еден од моите омилени пејачи. Се во него ми се допаѓа и песните и гласот и изгледот Сите песни ми се преубави, не би можела да издвојам една.
Го обожавам човеков...алал да му е за се што постигнал во животот... Стварно има прекрасен глас и харизма А омилена песна ми е Није љубав ствар
Вчера на вртење канали фатив на тв, дека ќе имал концерт-ама на крај беше и не видов податоци... дали знаете кога каде и колку ќе е билетот?
Јас колку што сум запознаена, ќе биде во Охрид на 3 Август. И знам дека деновиве ќе почне продажбата на картите ама незнам по која цена ќе бидат.
И јас слушнав за концертот,сега барав на она купи карти за се ама не продаваат карти таму .Дали може некој да ме упати дали се пуштени картите во продажба/каде/и колку пари се.Благодарам
^ Се преценува со цените aj 450, ама па 600 и 1000ка мало морген. Има предобри песни, не велам не, ама цениве му се ту мач. Башка и секоја втора година доаѓа кај нас, и поише и јасно е колкава звезда е што секоја година иде на печалба. Мене лично ми е отвратен и премногу препотентен, со просечен глас, само има одличен тим кој му прави одлични хитови. Ама со цениве се преценува.