@LiliBoz Имаш и во Тинекс и во маалски,доброснабдени маркети. И да не се збуниш,има 2 вида албуми "обичен" и џуниор,исто и чоколатца. Впрочем,чоколатцата исти се,ама сликичките/бројките се различни.
Карти, Друштвена игра и пакет од Краш И online можеш да играш...таму имаш плишани играчки, ранчиња и др.
Јас собирам и веќе сум при крај со пополнување на албумот, што псѓа во пакетот краш да не знае некој, дека претходните години пакетот што го давале биле катастрофа
Мајда не знам како ги купуваш, ама купувај паковани што се 4 со 2 сликчиња гратис....помалку дупликати се паѓаат така....јас сум при крај уште 25чес сликички.... иако при крај пак од 4те чоколадца некоја нова ми се паѓа.
и јас купувам постојано такви и ми се паѓаат една во чоколадо што е иста со тие двете гратис али ми фалат уште 110 ако не се лажам ај ке ти пишм кој ги имам ако ти фалат
Лили ај пиши ми порака, јас не можам. Ако не собираш, мене ми требаат кодовите од позади на сликичката за виртуелниот. Уште малку ми фалат.
Majko koj ima duplikati da se menuvame imam jass eden kup sliki da popolnime albumi mene mi falat 11 16 19 21 22 23 25 26 33 72 73 74 87 95 103 105 106 111 116 117 122 132 144 145 151 152 153, se duplikati mi se pagaat ajde koj sobira i sto mu treba neka pise da si smenime
Знам, треба малку да ги збоднеш, кажи и нека ги контактира или нека им отиде таму. Не дека се нешто големо наградите, ама зошто да не, кога ти следи.