Помина еден месец и не ми стигна ништо на меил за наградата од дигиталниот. Можно ли е да останам без неа? Не ми е успат за да одам во Краш да прашувам. Ако се сеќава некоја колку време чекаше нека пише? Инаку од ск сум да не треба да одам таму да си ја подигнам ама па и за тоа би требало да ми се јават или не? И ако да, од каде точно се подигнува
Провери у спам, ја така се изначекав 6 месеци и у краш ми рекоа и спам да проверувам. Амаја од таму секад се бришам, вероватно и тој така.
Собираш, собираш сликички и 1-2-3 секогаш ти фалат. А тоа е со немара така направено. Ако веќе сакате лики со животни за пристојна цена можете да купите толку убави книги а на детето да му купите убаво млечно чоколадо.
Во Охрид имаш во Миса, Рамстор центар и во Рамстор експрес (онај шо е према болницине) Тамаро 5 (центар, баш прееска видов) ти кажи од кј си ние одма ке те информираме
Се тоа убаво. Ама кога дете ќе види кај другарче албум со сликички, оди па убеди го дека е подобро некоја друга книга да му купиш. Интересно му е, се радува на секоја сликичка, ја лепи со мерак, па ќе прочитаме за она животно кое му се паднало. Дупликатите ги трга настрана за да му ги даде на своето другарче, а од него ќе добие други сликички што му се за смена. Ќеифот е голем.
Море мене ми е ќеф да лепам. Три албуми собирам, во првиот фали една, во вториот 40тина, во третиот околу 100, се радувам ко дете. ќе полнам албуми додека не ни здосадат чоколатцата. Инаку албумот е баш убава мала детска енциклопедија.
Онлајн албумов уште поќеифски. Се заиграв ко мало дете. Дури денес се регистрирав од немукает, а досега ги фрлав кодовите.