И уште едно прашање, што прават тие што имаат 900 и кусур сликички за мењавање на дигиталниот ? Зошто ги чуваат?
^ и јас тоа се обидувам да сфатам... Еден/а го следев внесе преку 500 кода за 15 минути што не е возможно,а ни со малите не се менуваше... Прават некои фори, си внесуваат на тепка кодови...
Единствено логично размислување ми е дека ги чуваат за останатите албуми,пример.Има од сите дупли по 4,и сите може да си ги искористи за 4те албуми кои може да ги пополни со тие 900 слики. Не сум од тие Ама,подобро да ги смени,па да пополни албум,па ќе продолжи понатаму.
А нели автоматски кога ќе наполниш еден,си се надополнува друг ? Или не.. ? И ја не сум од тие, бап бап..одма ставам одма се мењавам
Автоматски е, ама ете не се мењаат.. Една вчееа2600 дупли имаше..со ниедна не се смени.. Некој разбирам не дава ретки, ама ниедно да не даваш не сфаќам. Еве мене уште 3ми фалат сега, никој не се менува.
Јас никогаш сум немала толку дупли, а имам скоро се собрано од таму, освен тие фигурите лепките, се друго имам. Порано и ранчиња даваа. Ете не сум себична, а пак иам се. Не ми се јасни. Сега за други ќе собирам, зошто миндавале и кодови и сликички.. И пак ќе давам така инсликички, зошто деца се радуваат. А тоа е најбитно.
Јас имам собрано 2 дигитални, го земав лавчето, сеа ќе гледам да соберам уште 2 за другата ќерка. Иако е мала и ние си го јадеме чоколадцето Утре кога ќе разбираат да им дадам да не се караат Не е јасно зошто така прават. Случајно неќна на групата на фб видов, се караа едни, ваа е тешка наа е тешка,гледам и тука има таква тема, па да си прашам да си знам.
Некој да има кодови што не ги користи за во дигиталниов да внесам нешто, нови сме па да разменам некое сликиче да тргне работава. Ако се смилува некој, молам во порака
Одиграј го квизот прво ќе ти дади 10 сликички и дупликат на секоја од нив, значи 20. Со дупликатите можеш да се разменуваш со другите членови.