Ете сега и јас добив желба да собирам Каде да земам албум? И ова со дигиталниот ќе го проверам после, само кажете ми како се пополнува? Каде ги наоѓате тие кодови?
Супеер, ништо од диетата моја вечна Го пратив мм по албум, значи си го пишувам кодот во дигиталниот и ја лепам сликичката во книжниот.
Да и во дигиталниот од еден код добиваш две сликчина од истото бројче едно за во твојот албум едно за замена. Башка тоа еден код можеш по 24 часа да го внесеш и на друг дигитален албум од друг телефон. Јас собирам и на мојот и на мм.
Дали некој чува сликички од стариот албум- боенка? Го собирав уште од дете, го најдов пред некој ден и баш би сакала да го соберам, ми фалат уште некои сликички. Брат ми собира од новиот албум, па имам и од стар и од нов дупли, ако сакате да се менуваме
Ако успеам до Нова година да го пополнам дигиталниот,добиениот златник ќе ми важи за понатаму или не? И како да почнам да поплнувам втор дигитален,автоматски се отвара нов со вишок сликички откако ќе се пополни прв,или ја треба нешто да правам?
Па би требало да важи, ако не го искористиш, треба да си стои додека не порачаш играчка. Сите дупли што ги имаш, кога ќе го наполниш едниот, автоматски се префрлаат на друг.
Имам 1 златник кај дигиталниот на мм тешко дека ќе соберам уште еден до н.г, па кажете предлог што е најдобро да се земе со еден златник. Досега не сум зела ништо со еден златник. @Dikinzi можеби нешто имаш ти земено со 1?
Значи еден код внесен еднаш во еден албум и собран златник, може да се искористи и после во вториот албум, што значи е биде второ внесување на ист профил само друг албум за друг златник?
Немам ништо со еден земено, чашите биле тешка утка, исто така и тие што се лепат играчките,а се друго мислам има во ранчето.
Зошто се утка, јас имам земено 2 уште 1 чекам, пластични се, супер за деца, шарени. Се врти и се прави сликата. Иначе албумот дигитален сигурно ќе продолжи да важи, секоја година го продолжуваат, кога ќе излезе нов книжен само ќе ги сменат сликичките, а кодови ќе.може да се внесуваат исто како сега и од јуниор што може. И од чоко лижавчињата а и од другите чоколатца што се со млечно полнење.
Да замолам ако можи тие што имате дупли сликички за смена да ми ги сликате од задната страна за кодови ми требаат доколку не собирате дигитален албум ништо не губите фала за помошта