Само уште во еден може или во повеќе? И дали само 24-48 часа или не е важно кога се прв пат внесени кодовите? Извини за прашањава
Денеска го најдов албумот боенка што го собирав како мала и видов дека ми фалат уште малку сликички. Сакам да ги дособерам ама не знам дали се истите А сега читам и за некаков дигитален албум и малку се збунив...
Не на панини се, има по трафики, ама со сигурност ги има во продавницата за странски списанија во градски ѕид кај соборна. Има и фрозен, принцези винкс... 20 епепа и фрозен албумот, 50 е лол...
Некој да не има код од делфинчето? Само таа ми фали со денови и никој не се менува. Какви чудаци се во дигиталните
Не ми е јасно оти никој не се менува со дигиталниот, 6 кодови ми фалат цела недела, никој не пушта. Или па нешто софтверски е направено да не одат понудите. Прават некоја зафрканција. Друго објаснување немам.
Не ги даваат бе, посебно така на крај, или пак големите, ретка бараш ретка нудиш и не даваат... И не знам како прават по 3000 сликички да имаат, еве стварно не ми е јасно.
Неможам да се најавам на дигиталниот. Пишува дека преку фб не е достапно најавување и само кај мене се случува тоа. Знае некој што може да е?