Кај мене е ок,на фб и други пишаа дека не можат да се најават, јас од тогаш еве 3 4дена пробувам и ме најавува, не знам што е проблемот навистина. Ииначе ако пишува така, ќе го продолжат, со години прават така.
Ќе стигнете , ние почнавме, со квизот и со кодови плус од внуката, имаме околу 80 сликички за една недела
Немам ништо, периодов ќе пробам да ги дособерам, ако се појават дупликати ќе ти кажам. А и дигиталниов ме заинтересира, може да пробам и со тоа
Не се продаваат веќе сликички од тој албум, мора да се менуваш со некој што има. А можеш 10 сликички што ти фалат да ги замениш со нови т.е. да ги залепиш триаголниците од новите сликички во наградниот лист и така пополнет да земеш награда од Краш
Од денес можам да се најавам преку фб, изгледа прават нешто.,баш пред некоја недела читав на фб групата дека исто некои не можеле да се најавуваат и ми беше чудно зашто, па сега дојде ред и јас не можев неколку дена да се најавам, кој знае зашто. Инаки да прашам некој дали има кодови за 226,229,232 и 235 да ми прати во порака или ако ги има дупли да се сменеме на дигиталниот, цел месец никако да ги сменам а уште тие ми недостигаат.
Може има одговорено такво прашање, не сум прочитала, ако знае некој од каде да се купи албум за животинско царство?