Пффф која глупост. Тогаш нека бидат со подигање од таму. А кај нас има некаде дека сме нарачале и што сме нарачале?
Здраво имат три месеци кај што го имам пуштено албумот за награда ама нема ништо стигнато дали знае некој каде да се јавам да прашам
Дали од дигиталниот албум тие награди "лепки" ги бива или не? Тие со 1 пополнет албум што се добиваат
На еден број што го најдов на интернет од краш македонја звонев ама никој не се јавуват,не сум од Скопје иначе ќе.појдев ке прашав
Ми се јавија најдов број од продавницата што ми ја кажавте ми рекоа за две недели ке се пуштат наградите ти благодарам многу
Ми фалат 10 кодови за дигиталниот албум 3, 8, 23, 31, 99, 135, 167, 189, 249 , 250 Ако на некој не му требаат многу ќе ви бидам благодарна
регистрирај било кои 5 кодови, нели по две сликички ти дава, па ќе ги размениш, бар за тие помалите бројки ќе најдеш лесно замена, последните 2 се тешки за наоѓање за другите немаш мака
Ги најдов осумте , да . Уште последните две ми фалат сега . За три дена го собрав дигиталниот , купив одеднаш 100 чоколатца од Зегин Сеа ќе треба да се потрудам да се мењам за обичниот . Имаше некоја страна на фејс , како беше ?
https://www.facebook.com/groups/307830859294202/?ref=share&mibextid=NSMWBT Има повеќе, пиши животинско царство на фб еден куп ќе ти излезат, за цела мк па за секој град посебно... Пиши ми кои ти фалат па шо имам ќе се мењаме.