Од каде и кога е сликава? Ова не се играчките што ги дава краш. Или ако се вакви сега последнибе месеци значи ептен се заникаде и фејк у споредба со другите од претходно
Здраво, ги собравме сите сликички и го испратив формуларот по пошта препорачано па сега ме интересира зошто се уште ги немам добиено наградите, обично после колку денови ви стигнаа вашите јас веќе 1 месец како чекам
Фалат (241 - два пати) и 244 за комплетирање на 2 албума. Ако некој ги има нека пише што му треба ќе му дадам повеќе сликички за нив
Ние почнавме од скоро да собираме сликички.Сакам да прашам дали е задолжително и на последните страни да се лепат триаголниците?Ние ги лепиме само сликичките по бројка,а на последните страни не лепиме ништо.
Триаголниците на последната страна се задолжителни бидејќи таа страна од албумот се испраќа за наградата да се подигне
Плишани играчки ви се со пополнет дигитален албум а со другиот пакет производи од краш,два пара друштвени игри и ранец
Мислам дека имам, ама ќе проверам за секој случај после работа и ќе ти пишам. Не сме од Ск инаку, ако ти одговара.
Провери сопругот во меѓувреме, сме ги немале тие. Само по еднаш ги имаме, плус во дигиталниот. Ако случајно испадни деновиве да ги добиеме, ќе ти пишам.
Што ви треба вам за замена пишете или пратете ми приватна порака кои ви фалат имам доста дупликати. Ќе ви дадам што ви фали од тие што ги имам. Ако собирате и дигитален пишете исто кој user користите ќе ви сменам и таму што ви треба што имам