Ако имаш дупликати големи броеви на сликички над 220 број, менувај ги за исто големи броеви над 220. Ако си ги потрошиш големите дупликати кога ќе ти останат само големи броеви што ти фалат никогаш нема да го собереш албумот . никој не ти менува голем број за мал број. а башка ти требаат два златника за да си нарачаш добра играчка, што значи 2 пополнети дигитални ачбума
Фала. Тоа ми е јасно, и за физичка размена истото се бара. Корисници се тие десно што се во колона и толку? Малку ми се гледаат. Само од Мк се менуваш или сите држави што учествуваат?
Дали вреди - не сум сигурна ама е интересно. Албумот е убав, наградите не се лошо ама можеле и подобро. Да знаеш само дека сама нема шанси да го собереш, ке мора да се менуваш за некои сликички, јас и по пошта праќав.
Ако се менуваш и 2 ке наполниш. Муабетот е дека само од купување чоколади е доста тешко да собереш, треба многу да купиш.
Книжните албуми немаат рок, ако имаш некој и од пред 20 години можеш на фб или по групи каде што има рамена на сликички за стари албуми ако си ги најдеш тие што ти фалат да го однесеш пополнет и да си земеш пакет...
koj kod treba da s enapisi na dig.album vo pole vnesi kod ja sto pisuva ...oti prv pat popolnuvam ...kod od bilo koja lsikicka ili ??
Nema logika, nikogas ne bilo taka za knizniot album (fizickiot). ' Zamisli go sobiras 2 ipol godini i ne go soberes i pu, pu ne vazi . Moze da gi smenat slikickite i albumot kako toa sto go pravat so decenii. No site do sega vazat, moze nema da mozes da kupis slikicki od prethodniot album no ako si gi najdes ili zse rasmenish nagradata sekako deka ke ti ja dadat. pozdrav
Здраво на сите на форумот, ние собираме со малиот сликчики и сме при крај дали некој од вас ја има дупликат 120 да ни ја даде или да се менуваме
Ми фалат сеуште истите 21. 34. 36. 42. 52. 82. 123. 174. 181. 208. 222. 223. 231. 234. 237. 244. Доколку некуму му се наога нешто за размена
Едно прашања, ова ни е прв албум што ќе го собираме, ама ни го даде една блиска личност која не знаеше од кога го има. Ме интересира дали ова е некој од последните и дали него може да го користиме, бидејќи ве читам дека има и постари